Jump to content

Fixxer

Leden
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Fixxer

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Samsung A3 2016
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1-5-2016
 • Lengtegraad
  5.78006
 • Breedtegraad
  53.44640

Profile Information

 • Woonplaats
  Ameland
 1. Kom gerust langs op Ameland! Er zijn hier een aantal tradi's op mooie en hystorische plekken. En vergat ik bijna te zeggen de wandelingen of fietsroutes zijn ook zeker de moeite waard! Groeten!
 2. Als het weer meewerkt morgen zal ik es langs om te zien hoe de cache er nu bij ligt. Als deze nog steeds onderhoud nodig heeft zal ik een N/A indienen... Je zou wel eens gelijk kunnen hebben, het hoe en waarom een cache aan zn lot wordt overgelaten weet je niet en zullen we waarschijnlijk wel nooit achter komen. Hoe dan ook ik heb al ideeen voor een vervanger op deze locatie Groeten Fixxer
 3. Er is hier een cache die 3 maanden om tlc zeurt..... Verscheidene malen gemaild naar de CO. geen reactie tot nu toe. Ondertussen heeft er een reviewer voor de tweede maal gevraagd om actie te ondernemen,en dit is ondertussen ook al weer bijna drie weken geleden. Van mij mogen de regels wel worden aangescherpt of in ieder geval worden nageleefd! To be continued...
 4. Inderdaad. er is meestal now wel ruimte op zo'n rolletje.desnoods op de achterkant!
 5. Vandaag een mailtje terug waarin ik werd bedankt
 6. Het is dan ook niet echt als klacht bedoeld. De cache zelf is niet speciaal maar de lokatie wel en als de legger zelf niet bij machte is om onderhoud te plegen is het voor mij maar een kleine moeite om er even heen te gaan. Maar goed ik heb em gemaild nu is het afwachten..... groeten!
 7. Ik verwacht eigenlijk dan ook geen antwoord terug Ik wacht wel ff en anders nomineer ik de micro cache voor archivering!
 8. Nog even een mailtje gestuurd naar de eigenaar met de aanbod om zn of haar cache bij te werken.
 9. Dat denk ik ook! Ik snap überhaubt niet dat mensen een cache plaatsen in het buitenland???
 10. Ik verwacht eigenlijk niet dat de CO zal reageren op mn pb en mail. Dan wordt t archiveren! En dan word dit mn eerste lokatie met een cache zoals ik die het liefst heb. groot.logBOEK.goed gevuld.mooi aangekleed/camou.
 11. Bij een cache heb ik dat al gedaan, zei het ongevraagd. De micro met overvolle logrol(puilde uit!) heb ik een pm gestuurd meteen na thuiskomst. komt hier geen antwoord op dan wil ik em of aanmelden voor Archive of evt. adopteren.
 12. ik kijk t nog wel even aan. Misschien doe ik dat/of leg er zelf een neer.Ik woon dichtbij en de CO waarschijnlijk niet...
×
×
 • Create New...