Spring naar bijdragen

Romano1992

Leden
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Romano1992 geplaatst

 1. Bedankt. Ik wist wel wat dingen over teken maar in het dagblad van het Noorden stonden toch nog wat handige tips.
 2. Snoopy dat klopt ook wel weer. Sinds wanneer is die regel in gegaan dan kan ik daar rekening mee houden en dan ga ik er gewoon langs. Andere mensen die het hebben opgelost vragen of ik goed zit is ook wel een idee bedankt. Even een helle andere vraag. Ik wou het balkje bij mijn handtekening van hoeveel caches ik heb gevonden en geplaatst alleen ik zie alleen de code kan iemand zo zien waar ik de fout maak?
 3. Ik begrijp dat ze je niet hoeven te helpen met het oplossen van een mysterie maar soms staat er niet eens bij wat ik moet doen. Waar moet ik dan beginnen en wat is de bedoeling van de mysterie. Letterlijk een mysterie dus hahahaha. Maar een reactie terug als is het van ik wil hier geen hints over geven zou wel netjes zijn en een kleine moeite. Ik los de puzzel liever ook zelf op want het geeft je toch wel een goed gevoel. Ik had ook een puzzel opgelost naar mijn mening alleen ligt meer dan een uur van de fictieve plaats af. Dus dan stuur ik een mailtje of het antwoord klopt omdat het niet echt om de hoek ligt maar dan krijg je niks terug. Een simpele ja of nee zou meer dan genoeg zijn. Maar zoals ik lees kan je hier dus niks aan doen. Maar zo te merken lopen heel veel meer mensen hier tegen aan.
 4. Er zal vast wel een kopje hier over gaan. Regelmatig met sommige caches (veel mysterie) loop ik vast en mail ik de cache eigenaar. Alleen na soms meer dan een maand wachten heb ik nog geen reactie op mijn vraag of vragen. Moet je dit melden of wat kan je hier aan doen want zo kan ik deze cache niet doen of volledig volbrengen.
 5. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Hij is tweede hands hahaha voor een mooie prijs gekocht op marktplaats.
 6. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Dus de chirp moet je bij/in een chache doen.
 7. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Mijn eerste gps gekocht. Die beacon kreeg ik erbij weet iemand waar het voor is?
 8. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Ik ga vandaag kijken in Nijmegen bij een Garmin Dakota 20.
 9. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Wat zijn de ervaringen met een Garmin dakota 10?
 10. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  regen houdt mij niet tegen maar een hevige hahahaha dat denk ik wel. Zo veel keuzes ik ga er maandag gelijk achteraan om er een paar te testen. Ben toch wel toe aan een gps als ik langer wil cachen. Merk het al als ik een multi doe.
 11. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Met de mobiel loop ik tegen veel dingen aan waardoor ik dus wil overgaan op een gps. ik loop tegen de volgende dingen aan: - Met multies kan ik soms geen coördinaten invoeren omdat ze met een komma ingevuld moeten worden en mijn mobiel accepteert in de app alleen punten. - De batterij is heel snel leeg als je de helle tijd met gps aan het wandelen bent. Heb een powerbank bij maar toch kan niet lekker chachen. - De mobieltjes van tegenwoordig kunnen niet meer tegen een stootje. Laten vallen en je hebt er vaak al een barst in zitten. - Soms niet zo nauwkeurig. Zijn trouwens alle gps apparaten waterdicht? Ik loop namelijk ook wel eens als het regent. Ik ga zeker even bij bever of een andere in de buurt kijken en er een paar uitproberen. Dankje Barry.
 12. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Dankje en dan een gewone 20 of 30 of een X?
 13. Romano1992

  Eerste Garmin Kopen

  Hoi allemaal, Ik werk momenteel met mijn mobiel alleen wil een gps gaan kopen maar de vraag ik wat raden jullie mij aan. Ik wil gewoon een 2dehands gps kopen niet te duur. Ik werk graag met een kaart functie en laatste stuk misschien de Compas. Wat raden jullie aan. Gr, Romano1992
×
×
 • Nieuwe aanmaken...