Spring naar bijdragen

team_wolfje

Leden
  • Aantal bijdragen

    201
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over team_wolfje

  • Verjaardag 18-05-1963

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin eTrex Vista
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Augustus 2005

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    NOP
  1. Ook vanuit hier oprechte deelneming aan de vriendin en familie van Coen. Bijna niet te relativeren zoiets.
  2. De googlemaps versie is vééééééel beter dan de oude versie. Veel beter inzoomen, betere controle wat je wilt zien en met name het script dat maar een beperkt aantal cahces ophaalt om alles niet helemaal traag te maken. Top ! Nu nog leuke cacheicoontjes erop...
  3. Ok, laten we het dan maar op een ons allen welbekend "marketing" praatje gooien. Dus de "First-To-Find optie" is gewoon de "notify" optie van nieuwe caches.
  4. Ja, dat zijn de notifications (tussen haakjes: ik ben een premium member). Maar dat er nu met naam en toenaam First To Find staat...
  5. Ik zie zojuist op geocaching.com een nieuwe advertentiebanner: Maps en watchlist snap ik, maar is de First-To-Find een nieuwe optie geworden? Worden er daar nu statistieken of rankings van bijgehouden door groundspeak zelf? Waarom wordt daar zo mee geadverteerd? Ik kan er niet over op het gc forum vinden. Iemand een idee?
  6. team_wolfje

    Fryslân event

    En moet er nog een Friese event-geomunt in het zakje worden gedaan? Enuh: ex-friezen mogen toch zeker ook komen: of is het uit het zicht, uit het hart .
  7. En, is ze al uitgebordudseld?
  8. Nou krijg ik deze vraag wel vaker en dan met name of ik verbonden ben met de teams "wolf", "de wolvjes" en "wolfje". Het antwoord op deze vraag is nee. Waar komt Team_Wolfje nu wel vandaan? Ik heb eens een tekenfilm gezien over een grote wolf en zijn zoon die op schapenjacht gingen. Helaas lukte het pa wolf niet om zoon wolfje de fijne kneepjes van het schapen-pak-vak goed onder de knie te laten krijgen. Het leukste van deze tekenfilm is wel de manier waarop het kleine wolfje steeds al lachend in de camera kijkt. Zo van "ben ik in beeld?". En ik lag daar dus telkens gestrekt onder de tafel van het lachen om. Dat laatste is mij dus bijgebleven. Sindsdien gebruik ik dat wolfje als tekening onder van allerlei zaken en toen ik met geocachen begon heb ik ook eerst gekeken of ik "wolfje" kon gebruiken. Maar helaas, welke variant ik ook probeerde, geen enkele vorm was ongebruikt. Alleen de "Team_Wolfje" was nog over. De underscore gebruik ik altijd automatisch ipv een spatie (beroepsdeformatie). Het logo welke ik gebruik is een gestyleerde vorm van een foto die ik eens van onze kat heb gemaakt en lijkt dus niet helemaal (helemaal niet) op een wolf. Maar het was de enige die ik op korte termijn in ilustrator beschikbaar had en dat is dus het logo geworden. Wordt later aangepast naar het echte "wolfje" logo. Overigens zijn in de eerst 70 logboekentries die ik gedaan heb gewoon met de hand getekende wolfjes te vinden. Collectors items zou ik zeggen .
  9. Bij mij werkte het decrypten in FF 1.5 ook niet. Ook de letters waren erg klein en de tabellen hadden geen randen. Na een CTRL-F5 (verplicht herladen van de pagina) waren alle problemen opgelost.
  10. Kun je er ook een wpt file bij zetten? Van EasyGPS LOC via GPX naar GSAK en dan naar Ozi lukt mij nog niet zo lekker. En de icoontjes worden dan allemaal kistjes.
  11. Een aantal caches, met name op duidelijke plekken en met de cachebeschrijving en de hint kan het wel. Maar dan kun je maar een heeeeel beperkt aantal caches vinden. Met een goede stafkaart en kennis van coordinaten (scouting?) kom je een heel eind, maar een GPS aparaat is vaak onnontbeerlijk. Huur dus een GPS bij bv Bever of bij Staatsbosbeheer en dan kun je zien hoe makkelijk dat is. Wat ook kan is in het forum "geodating" alhier een oproep te plaatsen of er iemand bij je in de buurt woont of daar gaat cachen en dan vragen of je een keertje mee mag. Dan leer je vaak wat meer dan even twee minuutjes bij kopspijkers. Succes met cachen!
  12. Je kunt inderdaad niet al te veel zeggen van een paar minuutjes aandacht. Zo moet je het denk ik ook beoordelen. Ik vond het voor een paar minuutjes wel goed. Geeft een heel klein beetje beeld. Ik heb in kranten en tijdschrift-artikelen veel slechter gelezen. Vooral de poging van Jeroen om de Antilliaanse valuta om te zetten in een travelbug - waar dus niet op in werd gegaan - was lovenswaardig. En zelf geocoin werden genoemd (helaas niet in beeld). Al met al: Jeroen, goed gedaan joh! . Voor een beetje goede indruk voor Geocachen is toch al gauw een Discovery-uurtje nodig. Trouwens: het wordt vervolgd... (volgende week?). Eigenlijk hoort Geocaching niet zoveel aandacht te krijgen. Laat het maar lekker mond-op-mond reclame blijven. Dan hoef ik ook niet met kromme tenen de reclame's bij Talpa door te komen.
  13. Dit programmaatje is wel aardig voor de omzetting. Ik had dus ook om de registratiekosten gemaild en krijg net het emailtje binnen. Registratie is EUR 15,00 Sorry, maar dat vind ik een beetje te gortig voor wat het doet.
  14. Zouden deze ook als straks gallileo in de lucht komt het nog wel doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...