Spring naar bijdragen

Team Adelaar

Leden
 • Aantal bijdragen

  162
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Team Adelaar geplaatst

 1. Dit ligt misschien niet bij jullie, maar als hij de nederlandse instellinge. mee bewaart in de cookie dat zou ook handig zijn. Groeten Team Adelaar
 2. Team Adelaar

  Te Koop Colorado 300

  Hallo, Als iemand een goed bod heeft valt er ook nog over de prijs te praten. Groten Team Adelaar
 3. Team Adelaar

  Te Koop Colorado 300

  Omdat we een nieuwe oregon hebben aangeschaft hebben we een Colorado 300 in de aanbieding zo goed als nieuw 1 1/2 jaar gebruikt, kras vrij. incl. 2 Gb geheugenkaart. Kaarten: Citynavigator 2009 Topo Benelux Duitsland Onroute Wandelkaart Onroute Fietskaart Vraagprijs is 290 euro. exl. vezendkosten Groeten Team Adelaar
 4. Team Adelaar

  WIE WIL MIJ HELPEN

  Hee, die kende ik niet. Na het GSAK-event in Zwolle ben ik in de ban van macro's . Hier staan alle macro's genoemd. http://gsak.net/board/MacroIndex.php Ze kunnen inderdaad heeeel makkelijk zijn...
 5. Team Adelaar

  WIE WIL MIJ HELPEN

  Ik weet niet ofdat je GSAK gebruikt maar dan heb je er een macro voor. http://gsak.net/board/index.php?showtopic=...ost&p=59124 Ik vind het vrij goed werken, wat zins volgorde die niet helemaal klopt. Maar het is wel te begrijpen. Succes Team Adelaar
 6. Ik denk kijk ook eens even en ben er ook 14 kwijt. Zal wel goed komen, want gisterenavond klopte ales nog prima.
 7. Ik ben het er mee eens dat het jammer is dat de lijst rechts weg is. Maar alternatief is naar travelbugs te gaan dan staan ze wel rechts... Maar misschien veranderd het nog wel, laten we het hopen.
 8. En nu deze week ook weer een reactie in de krant (naar aanleiding van de oproep). Meneer X heeft diverse telefoontjes gehad en ook de redactie van de krant is door diverse mensen benaderd om uitleg te geven aan meneer. (Overigens dezelfde krant die verslag deed van het GOTH e.o. evenement. )
 9. Team Adelaar

  Gevonden caches

  Welkom Team Aansteker! Vreest niet en stel al je vragen hier op het forum. Je zult snel wegwijs worden. En wellicht kun je eens met een andere geocacher op stap, hier kun je heel veel van leren. Nogmaals: Welkom bij de club en pas op het is verslavend!
 10. Wellicht een interview voor @rend in het Eindhovens Dagblad?
 11. Vanochtend erg hard zitten lachen tijdens het lezen van de krant. In de rubriek vraag & aanbod stond een oproep: "Op een wandeling in de natuur vond X bij toeval onder een betonnen tegeltje een glazen potje met een papiertje met codes ........ Klinkt spannend, vindt meneer X, wie weet er meer van? Uit de bijgeplaatste foto blijkt heel duidelijk dat het een tussenpunt is voor een geocachetocht, cache aanwijzing en 'officiele geocache, laten liggen a.u.b.' Ik heb meneer X vanochtend gebeld en hem e.e.a. ander uitgelegd. Hij beloofde het potje te laten liggen en wellicht kwam ie eens een kijkje nemen op de site. .com had ie al eens gevonden, maar hij snapte het nog steeds niet helemaal. Grappig he!
 12. In ons Eindhovens Dagblad kwam ik het onderstaande verontrustende artikel tegen. Toch geen geocacher in actie? In de papieren versie wordt deze persoon 'inbraak'ten laste gelegd. Lijkt me een wat overdreven reactie...... link naar artikel In het wetboek van strafrecht staat art 138A, waar naar verwezen wordt bij dergelijke vergrijpen. Maar volgens mij vindt er niets plaats wat niet mag? link artikel 138a
 13. Heb gistermiddag een mailtje gestuurd voor de pet... Wij zijn je denk ik net voor, want heb de bevestiging al binnen.
 14. Ben benieuwd naar het antwoord. Wil je zo vriendelijk zijn het hier te plaatsen?
 15. Team Adelaar

  banner in profile

  Ik zie hem wel in het profiel staan, maar heb ook geen idee hoe dat werkt. Daar heb ik manlief voor.
 16. Team Adelaar

  Nachtcaches

  De link werkt niet meer, zou iemand die gpx file willen posten/ mailen. Alvast bedankt. groeten Team adelaar
 17. Als je een cacher hebt is het vrij eenvoudig een GPS te maken, of een munitiekistje waarin het cadeau wordt verstopt. Maak er een korte zoektocht bij of een leuke puzzel en je hebt een surcache! Team Adelaar
 18. Veel succes!! We komen niet uit de regio Nijmegen, maar herkennen alle beschreven problemen. Zeker in je eigen buurt kan je er op den duur niet tegen als je er een niet kunt vinden en moet je meerdere malen terug... net zo lang tot...... Gevonden! (Tja, over verslaving is al genoeg gezegd.)
 19. Nou het is 1 augustus, dus mag ik concluderen dat Michiel de Ruijter gewonnen heeft? Een poll lijkt me niet meer echt nodig, maar ik hoop wel dat er voldoende belangstelling is om deze coin daadwerkelijk te gaan maken. Ik heb in ieder geval wel interesse.
 20. Geeft niet Papa Vlinder, want het ontwerp wat er nu is vind ik zo slecht nog niet. Wel jammer dat er vorig jaar wel zoveel ontwerpen waren. Wellicht kunnen we die ook nog een keer mee laten doen? Of is dat geen goed idee?
 21. Team Adelaar

  Teken !!!!!

  Afgelopen weekend op Bedevaart geweest en daar ook een aantal teekjes opgelopen. Moeder raakte helemaal in paniek van het feit dat er mogelijk een teek op haar zou zitten, maar ze had gelukkig niets. Wij allebei wel, maar na het douchen met de tang aan de slag en alles verwijderd. Mochten er ooit vage klachten komen, dan weten we het wel. Het gebeurt ons regelmatig dat zo'n kruipertje uit het bos mee naar huis komt!
 22. Het is erg stil in dit draadje. Zijn er nog mensen die ontwerpen willen plaatsen? Ik ben benieuwd!
 23. Team Adelaar

  Wat betekent TFTC?

  Dit is niet dezelfde begrippenlijst. De link verwijst naar een nederlandse lijst met begrippen, de lijst op .com is een andere. geocaching.nl--> faq--> begrippenlijst is de omweg naar de door mij genoemde begrippenlijst. Overigens is op beide pagina's TFTC terug te vinden.
 24. Team Adelaar

  Wat betekent TFTC?

  Bekijk anders de altijd handige begrippenlijst linkje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...