Spring naar bijdragen

Herman en Eugeni

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Camo + Garmin 60CSx + Garmin 62s + Origon 650t
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  8-8-2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.piepenbroek.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Zwolle, NL

Recente profielbezoeken

2332 profielweergaven
 1. Volgens mij is het rode vinkje omgezet naar een emoticon_smile. Dus je rood vinkje is nu een geel
 2. Het is dus wel goed bevallen blijkbaar als jullie er al meerdere jaren komen. Tot volgende week dan op de camping, hopelijk met mooi weer zoals we dat vandaag hebben.
 3. Kun je er ook plaatsnummer reserveren? Als ik op de plattegrond kijk, heeft het trekkersveldje geen nummering. Of is het trekkersveldje groter of anders dan op de plattegrond weergegeven is? Het ziet er zo wel érg klein uit voor bij zo'n grote camping. Wij denken er ook over om er het weekend met de tent te overnachen Groet, Eugeni.
 4. Herman en Eugeni

  Teken !!!!!

  Ook bij mij is deze week toch Lyme vastgesteld. Ik had tijdens mijn vakantie in Noorwegen ineens een vreemde blaar op de binnenkant van mijn bovenarm. De blaar voorzichtig doorgeprikt en ontsmet, maar er ontstond een ontsteking, leek het, en de plek werd steeds groter, roder, dikker en warmer. Ik dacht eerst dat het ontstoken was geraakt door het doorprikken, maar ik had er verder niet echt veel last van dus ik ben pas bij thuiskomst naar de huisarts gegaan omdat het maar niet beter werd. Wel had ik er in de vakantie een foto van gemaakt voor de zekerheid om eventueel te laten zien. De huisarts dacht dat het een allergische reactie was op een insectenbeet, maar geen Lyme!! Medicijnen tegen die allergische reactie hielpen niet, maar de ontsteking kon ook langzamer genezen dan 'normaal' omdat ik diabeet ben. Doordat de plek soms toch bleef jeuken en maar groter werd ben ik weer terug gegaan naar de arts en ben ik nu dus positief getest. Mij werd door de arts gevraagd of ik me ziek voelde/klachten had, dat was niet echt het geval. Wel had ik wat vage klachten o.a. vermoeidheid en temperatuursensaties (ander woord voor opvliegers), maar die horen ook 'bij de leeftijd', die heb ik dus niet als zodanig herkend. Het hoeft dus niet enkel een rode kring te zijn, een blaar kan ook (heb ik inmiddels ook op internet gelezen). Voor zover ik weet had ik van mijn leven nog nooit een teek gehad, maar na die blaar heb ik 2 teken op mijn armen gehad. Nu gebruik ik 3 weken lang 2x daags doxycycline 100 mg. Eugeni
×
×
 • Nieuwe aanmaken...