Spring naar bijdragen

hejrom

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door hejrom geplaatst

  1. hejrom

    naam in zwart

    Een vraag namens Roadrunner77: Kan iemand mij vertellen waarom de laatste maanden zijn naam bij het loggen op de cachepagina ineens in het zwart verschijnt in plaats van in het gebruikelijke blauw? En wat kan hij er aan doen om dat weer blauw te krijgen?
  2. Twee weken geleden in Luxemburg geweest en geen enkel probleem gehad met het ontvangst, alles prima gevonden. Heb ook GPS60 die af en toe "wegvalt" in een bosrijke omgeving - ik heb geleerd om wat geduld te tonen :-).
  3. In een heuvelachtige landschap met grotere hoogteverschillen komt een GPS afwijking veel vaker voor dan hier in NL. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Tsjechie en heb daar inmiddels een beetje rondgecached: mijn ervaring is dat de coordinaten van CZ caches in het algemeen goed zitten. Tsjechen staan bekkend voor hun "outdoorsie" leven - ze vinden kamperen en wandelen door de bossen/heuvels erg leuk en doen het vaak. Vroeger - toen ik nog jong was :-) - waren de traditionele treasure hunts (vergelijkbaar met de letterboxing van tegenwoordig) erg populair. Kortom: Tsjechie is een prima cache land. Hierbij ook mijn aanbod om eventueel te helpen met het vertalen van de cache beschrijvingen of aanraden van een mooie omgeving. Stuur gewoon een mailtje.
  4. hejrom

    Gmail account

    Mag ik misschien ook 1 account van iemand? Bij voorbaat dank.
  5. Mee eens - vroeger ging ik soms ook zonder de uitgezoomde kaart zoeken - bij eiland caches was het altijd een grote raadsel - maar goed, dat is juist leuk. Aan de andere hand - deze kaarten zijn veel beter dan de oorspronkelijke. En veel mensen "jagen" op de volume.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...