Spring naar bijdragen

chaitan1

Leden
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
  1. chaitan1

    Podium Generator?

    Hahaha geweldige reactie zo kan je het inderdaad ook bekijken Ach het duurt nog wel een tijdje voordat ik een cache ga leggen. In de tussentijd geniet ik op mijn gemakje van de mooie plekjes die ik leer kennen dankzij mijn mede cachers
  2. chaitan1

    Podium Generator?

    ;-) Een andere hobby zoeken? Geen caches meer plaatsen? Met een geweer de rotzakken die je cache willen vinden opwachten en.... ;-) Ik snap die aversie tegen cachers die graag de eerste willen zijn niet zo. Er zijn vast wel extreme gevallen bij. Maar doorgaans moet een cache toch een keer als eerste gevonden worden. Gewoon die eerste 4 logjes negeren, of gewoon glimlachen bij die eerste, soms best grappige logjes. Nou nou dat is wel heel rigoureus haha Een aversie is een groot woord hoor maar ik vind het gewoon jammer dat vrijwel alle caches die hier uitkomen naar mijn idee gelogd worden voor de ftf en niet voor de cach of de omgeving. Ik dacht toen ik echt net nieuw was met geocachen oh dat is leuk om te doen zo'n podium en misschien een kleinigheidje erin voor de eerste 3 vinders maar ik kwam er al vrij snel achter dat de bedoeling voor veel mensen achter de ftf, stf en ttf heel anders is als dat ik dacht Vandaar dat ik dacht ik vraag even aan mede cachers wat ik e.v.t kan doen om het echte jagen te demotiveren. (is misschien wat beter geformuleerd als wat kan ik doen tegen...)
  3. chaitan1

    Podium Generator?

    Ik wil graag in de toekomst ooit een keer een cach leggen als ik genoeg ervaring heb opgedaan. Heb bij mij in de buurt even gekeken wat er gebeurde als er een nieuwe cach uitkomt en helaas zijn hier in de buurt ook mensen die vooral maar de ftf willen scoren. Kan je iets doen tegen die podiumjagers?? (bijvoorbeeld in je cach beschrijving zetten dat podiumjagen niet op prijs gesteld wordt)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...