Spring naar bijdragen

Haentjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Haentjes

 • Rang
  Forum Newby
 1. Haentjes

  Magellan Explorist 110

  En bedankt maar weer!
 2. Haentjes

  Magellan Explorist 110

  http://support.magellangps.com/support/index.php?_m=downloads&_a=view&parentcategoryid=374&pcid=24&nav=0,18,24 Via deze pagina de update naar 1.62. Dus niet via de Nederlandse pagina! Tot nu toe werkt een en ander prima. Vandaag weer 2 caches gevonden. Het is wel zo dat je al doende je apparaat pas echt leert kennen.
 3. Haentjes

  Magellan Explorist 110

  Oke, duidelijk. Ik heb update 1.62 erop staan, maar ik vind dezelfde waarden in het atlas.ini
 4. Haentjes

  Magellan Explorist 110

  Met dank aan Twin Peaks (post 62) na een avondje prutsen en uitproberen de kaarten van Benelux en Frankrijk op eX 110 gezet. Met uitgeklede basiskaart van Europa. Nog ruimte over omdat ik die 999 meegeleverde caches er af heb gehaald. Ik heb via wikiloc ook een aantal wandelingen/tracks gedownload en erop gezet. Als je die download kan je het aantal "routepunten" beperken zodat je op de GPS passen. Zijn die routepunten iets anders dan waypoints? Is daar dan ook een maximum voor op de eX 110? Dat kon ik zo 1,2,3, niet vinden.
 5. Haentjes

  Magellan Explorist 110

  Ik ben als nieuwkomer ( en ja, met de Magellan 110 van de aanbieding) erg blij dat dit topic nog open blijft. Ik steek er veel van op en ben blij dat er de nodige mensen op het forum zijn die hun kennis willen delen.
×