Spring naar bijdragen

EvdS

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
  1. Nou ja zeg, of dat nou toeval mag heten... Ik krijg enkele minuten geleden een melding dat de coin een cache heeft gevisit in Noorwegen. Was ik toch te ongeduldig, en hebben deze mensen gewacht omdat ze wisten dat ze nog naar Noorwegen gingen..?! Hopelijk blijft ie lekker op pad
  2. Bedankt voor jullie reacties. Ik denk dat ik nog een tijdje af ga wachten, en ook check of de betreffende cacher nog actief is/blijft. Over 2 a 3 maanden zal ik dan een eerste mail de deur uit doen met een beleefd verzoek, zoals Sivota beschrijft. (Ook direct een (harde) les om geen hele mooie coins meer de wereld in te sturen.)
  3. Hopen doe ik al een tijdje. En hoop heb ik ook nog wel hoor. Geduld ietsje minder ;-) Ik weet in welke plaats de TB is (is een mooie coin, had ik misschien niet moeten doen?) maar het is best een eindje rijden... Gebeurt het eigenlijk vaak dat een TB kwijtraakt?
  4. Ik wil graag jullie advies vragen over het volgende. Mijn eerste TB heb ik begin augustus de wereld ingestuurd met als opdracht om naar Kopenhagen te reizen en weer terug. Op 10 augustus is deze door iemand meegenomen uit de cache waar ik 'm in had geplaatst en sindsdien is er niks meer met de betreffende TB gebeurd.... Dezelfde cacher heeft ook een andere TB van mij meegenomen die dag; deze is al wel onderweg en inmiddels in Frankrijk. Ik heb op 28 augustus later een berichtje gestuurd met een (m.i.) vriendelijke vraag of ze al een idee hadden waar ze de TB heen zouden gaan brengen. Als antwoord kreeg ik alleen 'Nope. Geen idee.' Nu zijn we inmiddels weer bijna een maand verder en ligt deze TB dus al ruim anderhalve maand bij deze mensen thuis. Is dit normaal? Ben ik te ongeduldig? Is er nog iets dat ik kan doen..?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...