Spring naar bijdragen

mvs team pooh

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door mvs team pooh geplaatst

 1. mvs team pooh

  Onze honden

  Veel sterkte met het overlijden van Tommy de Cairn. Het geocachen in Nederland verliest hiermee ook een icoon. Wij hebben altijd genoten van de foto's waarop Tommy de stash bewaakte.
 2. Wij kregen ook weer mails binnen, maar ik wacht nog even met het primaire adres weer naar Planet te zetten. Beetje wantrouwig geworden ;-)
 3. @lemonjr Is het opgelost via je oude email adres of ben je veranderd?
 4. Wij hebben na het (tijdelijk) oplossen van het probleem, KPN aangeschreven omdat hun bouncing het probleem veroorzaakt. Bij KPN Abuse Team (abuse@kpnmail.nl) gaan ze over de spamfilter settings. Hun reactie is nu: Bedankt voor uw bericht. Wij verzoeken u in dit geval bij Geocaching het bouncebericht op te vragen en aan ons door te sturen zodat wij verder onderzoek kunnen doen naar de oorzaak van dit probleem. Ik heb al aangegeven dat het een noreply adres is, dus of dit op korte termijn tot een oplossing gaat leiden is de vraag.
 5. Ook wij hadden KPN / Planet als primair emailadres. Gmail toegevoegd en de account opnieuw gevalideerd. Het lijkt allemaal weer te werken. Dit is echter een tijdelijke oplossing. KPN / Planet zou het gewoon moeten doen en bouncing email zou niet tot opheffing van de account mogen leiden. Er is dus door GS of KPN nog werk te doen....
 6. Als je een cache wil loggen wordt er ook naar een validatiecode gevraagd.
 7. Wij hebben sinds een kwartier dit zelfde probleem, zelfs bij onze eigen caches... Iets mis bij geocaching lijkt ons.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...