Spring naar bijdragen

golddiggers2645

Leden
 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over golddiggers2645

 • Verjaardag 23 juni

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Dakota 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2011
 • Skype
  babbelbob1

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delfgauw
 • Interesse
  Goud! Goud! Goud!
 1. Hallo allemaal, Het leek mij leuk en handig als we hier met zijn allen een lijstje gaan maken van alle jaarlijkse halloween events waarvan als is aangekondigt dat ze online gaan komen! Een voorbeeld hiervan is http://coord.info/GC62XAE maar die is helaas al vol! Ik ben benieuwd!
 2. Bedankt voor de tips! Een plaatselijke cachelegger schrijven lijkt ons een leuk idee! Gaan we zeker doen! In de beschrijving van een cache die we graag willen doen (visit link) heeft 4,5 sterren terrein maar staat niks over een klimuitrusting gemeld, er staat zelfs dat hij in de zomer zonder klimervaring te doen zal zijn en met een gezin met kinderen! (Im Sommer: - erfordert der Aufstieg keine alpinistische Erfahrung und ist daher auch für Familien mit größeren Kindern bestens geeignet.) Vergissen we ons of is deze wel te doen?
 3. Wij gaan deze zomer in hetzelfde gebied cachen, en willen onder andere deze cache doen! (http://coord.info/GC4K7RR) Heeft iemand nog tips? Tips voor leuke caches daar? Zou deze te doen zijn? We zijn al een bookmarklist aan het maken met caches die we willen doen: http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=7b4909dc-68d9-4fc4-9fb0-5bed5140ef27
 4. Deze vraag stelden wij ook in een ander draadje. We zijn dus niet de enigen die dat probleem hadden!
 5. golddiggers2645

  Waterkaarten

  Kijk het zou wel handig zijn als mijn GPS ook op het water een route zou kunnen berekenen, dacht ik, zodat ik niet de hele tijd in doodlopende slootjes uitkom.
 6. Hoe maak je zo'n quote zoals zij maakte net?
 7. Ik heb een Galaxy S III, wat ingewikkeld allemaal!
 8. Ik heb hem in het mapje gezet maar er staat nog steeds geen Wherigo cartridge beschikbaar...
 9. golddiggers2645

  Waterkaarten

  Die site openseamap.org is toch ook goed? Ik ben ook op zoek naar waterkaarten omdat we caches met de kano willen gaan doen, of kan dat niet met deze kaarten?
 10. Best grappig. Ik vind dat geocaching.com eigenlijk net als bij die labcaches iets van een findcode moet hebben die in het logboekje staat en dat je alleen kan loggen met de findcode. Je kan te gemakkelijk vals loggen en de meeste CO's controleren de boekjes niet.
 11. Lol best grappig gaat dat dan met een app die geluiden herkent ofzo?
 12. Heb last van goudkoorts!

 13. Ja natuurlijk! Dan klik je op 'bewerk deze trackable' en dan vink je 'stop deze trackable in de verzameling' uit
 14. Maar daar is toch niks aan? Dan ligt ie alleen maar te verstoffen in iemands kast en het heet toch niet voor niets een TRAVELbug?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...