Spring naar bijdragen

DoggyteamNL

Leden
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door DoggyteamNL geplaatst

 1. DoggyteamNL

  Samen Met De Hond Cachen

  Hihihi toch grappig dat een lijntje met 'Cachen met de hond' zo'n impact heeft bij vele mensen. Op straat moeten de honden gewoon aan de lijn, niets meer en niets minder. Mijn hond accepteerd de ene hond wel, de andere niet. Dus gewoon aanlijnen op straat! Kan er ook niets gebeuren! Heeft niets met ras te maken want ook ik mag de ene mens wel en de andere niet en loop ook wel eens met een boogje om iemand heen ;-) Lopen we in het bos en de hond loopt los, loop ik al een havik op te letten want ook ik vind dat mijn hond niemand lastig mag vallen. Hebben mijn kinderen ook nooit gemogen. Ik heb dan een extra 'handicap' om het type hond die ik heb, de meeste zijn al bang voor hem al sta ik nog op 500mtr afstand. MAAR als je in een gebiedt loopt waar 'losloppende honden zijn toegestaan', kun je als wandelaar toch niet raar opkijken als er een hond los loopt!?!? Nee, je hoeft inderdaad niet te accepteren dat een hond tegen je opspringt en mag daar zeer zeker op reageren! Maar je kunt niet verwachten dat de honden altijd maar aangelijnd zijn terwijl je juist in een loploopgebiedt wandeld. Ok doordat een hond moeilijk KAN zijn naar/of met andere honden (ik hou daar altijd rekening mee), probeer ik juist vaak een tijd te zoeken dat er zo min mogelijk honden los lopen..... Slechte baasjes creeëren slechte honden! Een hond wordt niet slecht geboren. En zo is het nou eenmaal en daar zullen wij als hondenbeziters altijd op 'veroordeelt' of 'beoordeeld' worden. Dat is heel erg jammer maar begrijp het ergens ook wel want probeer dat maar eens in te schatten op een afstand: is dat een goed? of een slechte? hihi Mijn hond gaat vaak mee cachen en die is dan gewoon aan de lijn (tenzij hij los mag lopen). Zijn behoefte ruim ik op want wil niet dat er cachers achter ons commentaar kunnen geven op mij en mijn hond. Zoals iedereen respect moet hebben voor de cache-plek, zo moet mijn hond dat ook! En ja er zijn zeker genoeg honden-bezitters waar ook mijn haren van overend gaan staan. Maarja misschien doe ik dat ook wel bij anderen haha Al met al...... is het niet gewoon een kwestie van respect naar elkaar?? En p.s.........ik ben goed getraind en luister heel goed maar als ik 'VRIJ' ben......ben ik ook echt vrij!
 2. Vergeet jullie helemaal een update te geven We hebben inmiddels de GPS aangeschaft en al zoekende leren we hem aardig kennen. Het gaat heerlijk!!! Lekker de afgelopen week allerlei caches opgezocht in de buurt om het toestel te leren kennen. Wij zijn super blij met onze GPS!!
 3. DoggyteamNL

  Samen Met De Hond Cachen

  Met extra dementie denk ik dat je niet veel caches zult vinden! En als je ze wel vindt vergeet je vast om ze online te loggen... Ironisch genoeg laten de meeste mensen hun hond juist loslopen in het gebied waar dat niet mag... Ja jawel want nu wandelen we op plekken waar caches liggen en neeeeeee we vergeten ze niet online te loggen. Als je dat zegt omdat er nog maar 4 staan op onze naam is dat omdat we net begonnen zijn Wat het laatste aangaat van je opmerking: tja.....daar hebben de andere honden-bezitters zoals wij vaak erg veel last van. Maarja de goede lijden altijd onder de slechte dus dat is niets nieuws.....
 4. DoggyteamNL

  Samen Met De Hond Cachen

  Hoi Jip11, Wij gaan ook vaak op pad met onze doggies (tja zou het..!?) Maar wij kijken altijd eerst of het mogelijk is, daarna googlen we nog even of er beperkingen, regeld e.d. e.d. zijn in die buurt. Als alles in ons voordeel 'lijkt' gaan we op pad, als we twijfelen laten we ze in de auto of thuis. Eigenlijk zoals we altijd al gedaan hebben als we willen wandelen met de honden maar nu met een extra dementie: cache zoeken!!
 5. Ben super blij met jullie reacties! Bedankt voor de tips. @Goonies Oosterhout: Die hadden we ook gezien maar we zouden zo'n € 50,- voor een 2e hands (simpele)GPS willen uitgeven (was een redelijk bedrag hadden we vernomen) en ik ben daar nu weer overheen gegaan hahaha denk niet dat mijn wederhelft blij zou zijn als ik nog hoger zou gaan We zijn leken maar hebben de afgelopen 2 weken het een en ander gelezen over GPS'en en ook de reviews waren erg interessant. Eerst zouden we in 2013 gaan kijken voor een GPS maarja met een paar caches in de buurt moesten we toch echt een GPS hebben. Dat frustreerde ons *S* Dus toch maar eens gaan zoeken........ We hebben er een aantal gezien maar die waren ook zo weer weg. Deze kwam ineens op ons pad en hebben we gelijk toegeslagen want we wilden onszelf een kerstkado geven. En.......dat is gelukt!! De GPS had een hele vriendelijke en sportieve eigenaar! Wij zijn helemaal happy!!
 6. DoggyteamNL

  Premium Membership

  Super tip!! Wij waren ook al aan het zoeken hoe we PM konden worden want na een GPS staat dat lidmaatschap op de eerste plaats in 2013. Super dat we met de link ook die mogelijkheid hebben.
 7. Hoi hoi allemaal! Wij hebben een optie kunnen bemachtigen op een Garmin GPSmap 60CS. Onze eerste GPS! Ja we weten het is al een oudje maar je moet ergens beginnen toch!? Er zit Waypoint Manager, Topo NL en USB-kabel bij. De optie is voor € 75,-. Wij zouden graag jullie mening willen horen of we hier een goede te pakken hebben.
 8. Ik ga gewoon via .com naar mijn profiel, daar heb je de zoekfunctie: zoeken naar de dichtbijzijnde cache's vanaf thuislocatie. Dan krijg ik de lijst met ook daarin, de beginnende cache's (groen gekleurd). Daardoor hebben we weer ontdekt hoeveel cache's er hier in de buurt liggen en tja we wonen pas in dit hele mooi dorp dus de ultieme manier voor: ontdek je plekje
 9. DoggyteamNL

  Ticket

  Dank jullie wel! Ja ja we hebben al diverse uitgeprint en klaarstaan. Tijd ontbreekt ons af en toe maar dat maakt niks uit. Het ligt klaar dus zodra het even lukt..........gaan we aan de wandel! Bedankt voor het veranderen van onze naam! Zijn daar ERG blij mee.
 10. DoggyteamNL

  Ticket

  Zeker!! Kijk maar eens: http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=20419
 11. DoggyteamNL

  Ticket

  Ja onze ticket vind ik online weer terug maar staat nog open. Dank jullie wel en gelijk hebben jullie. Het zonnetje schijnt nu nog dus .... op naar de eerste cach! tot laterzzzz
 12. DoggyteamNL

  Ticket

  Klein vraagje omtrend de ticket. Die heb ik op 27 nov al aangemaakt ivm naamsverandering maar ik heb nog niets 'gehoord'. Hoe weet ik dat het goed gegaan is en dat ik gewoon even netjes moet afwachten? De redenen waarom ik er nu over begin is dat wij straks onze eerste cach gaan zoeken en dus gaan beginnen maarja dan zou ik het wel lekker vinden als alle namen het zelfde zijn (zowel op .nl als op .com) Van Geodogs naar DoggyteamNL Ik hoor het wel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...