Spring naar bijdragen

ertee

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over ertee

  • Verjaardag 13-06-1968

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    mio 168 + acer E350
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    jaren

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    sodom
  1. ertee

    Reportage Geocaching

    Schijnbaar zijn mensen in het noorden toch wat vriendelijker. Je had van mij meegemogen, maar ik woon ook in het noorden. Ik cache met een PDA en telefoon en dat schijnt nogal iets vreselijks te zijn. Mensen zoals Barny zijn geen reclame voor het geocachen. Dit soort mensen staan stil in de tijd en walgen van elke verandering. Zij zien mensen die het iets anders doen dan ook als uitschot, mislukkelingen, enz. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan Eleni en ga lekker geocachen met een familie en schrijf hier een mooi verhaal over.
  2. Ik ben nu een jaar bezig met geocachen en snap sommige puzzels ook niet hoor. Bekijk gewoon een paar en wat je snapt los je op. Ik heb deze winter een paar opgelost en als ik tijd heb en ben in de buurt dan ga ik ze loggen. Het is echt iets voor regenachtige dagen.
  3. ertee

    Ruil Dingen Vraag

    Wij komen ook vaak doosjes tegen waar rommel in zit. Alle door ons gevonden voorwerpen staan apart uitgestald bij ons. Als het echt niks meer is met die dozen dan vullen wij ze zelfs wel eens aan met spulletjes, denk dan aan sleutelhangers, voetbal poppetjes, flippo's, enz. Kijk eens op marktplaats of action, voor een paar cent koop je een zak ruil materiaal. Vooral in het buitenland stoppen we er vaak Nederlandse dingetjes in. Het is gewoon schandalig wat mensen met zo'n cache doen. Laatst in Duitsland nog een munitie kist waar maar 1 ranzige ballon in zat.
  4. Hij laad de pagina niet eens.
  5. ertee

    Caches Onderweg

    Als je een smartphone hebt kan je c:geo gebruiken. Ik doe er alles mee en is best handig.
  6. Net terug van vakantie en als je dan op een terras zit en je hebt vrij uitzicht op een cache, dan is het heel leuk om te zien hoe verschillend mensen loggen. We waren samen met vrienden die het nog nooit hadden gezien en ze kijken nu heel anders naar mensen die zich "raar" gedragen hahaha. Er naar kijken is bijna net zo leuk als het loggen zelf. Ps, Ik was in Salzburg.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...