Spring naar bijdragen

Upquark

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal
 1. Upquark

  Adventkalender

  Hier (=Noord-Gelderland) ligt nog een adventserie: http://coord.info/GC6WM0Z
 2. Wij zijn op 14 maart tot 12 types gekomen, inclusief Labcaches. Leuk om een keer gedaan te hebben, en het was bovendien in het geheel niet nodig om gehaast te werk te gaan.
 3. Voor de liefhebbers: morgen in en rondom Hoorn een mooie gelegenheid om 11 types om 1 dag te doen. Gewoon, omdat het kan.
 4. Ik zou voor Amsterdam en omgeving gaan: - op station Amsterdam RAI ligt een Webcam-cache (1). - op loopafstand van Amsterdam Centraal liggen vlak naast elkaar een Earthcache (2) en een Virtual (3). - in Hoorn liggen een heel aantal Wherigo's (4) en Letterboxen (5). - events en CITO's zie ik zo niet in de buurt, misschien moet je daarvoor wat verder weg. Jammer dat je GC5E8WG gemist hebt, hoewel die wel 's nachts was natuurlijk. - Traditionals (6), Multi's (7) en Mysteries (8) vind je uiteraard overal. Zo kom je zonder al te veel moeite op 8 typen op 1 dag. Als je het nu ook nog plant op een dag dat je een event of CITO bijwoont, zit je helemaal gebakken. @ commentaar hierboven: uiteraard moet dit geen gewoonte worden, maar voor 1 keer is het best leuk om te doen. Het kan zelfs zonder haast, als je het maar goed plant, dus als het goed is geen probleem voor de CO. Sterker nog, ik zou het wel leuk vinden als mijn cache op zo'n dag gevonden wordt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...