Spring naar bijdragen

mamazillah27

Leden
 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

12 Goed

Over mamazillah27

 • Verjaardag 07-01-1985

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 1. Terug van weggeweest wil ik ook iedereen hele fijne feestdagen wensen en alvast een heel mooi, liefdevol en gelukkig 2015!!
 2. Daar heb je een punt gluppie. Want ik mag het dan wel zonde vinden als mensen overal een wedstrijd van maken en cachen voor de puntjes niets vinden, ik erger me er verder niet aan. Dat zou echt zonde van mijn tijd zijn. Dus vooral niet zo veel mee bezig zijn en gewoon genieten van datgene wat je leuk vindt.
 3. Denk ik na een voetbalvolle dag (helaas niet gegaan zoals ik hoopte) en een fifa spelende zoon op de achtergrond, mijn zinnen te verzetten op het forum, lees ik dit! ;-) Wel geheel in de stijl van vandaag Maar hierbij mijn complimenten Vlinder, goed en mooi verwoord hoe jij er tegenaan kijkt. En al ben ik geen oude stomp, ik kan me voor de verandering helemaal vinden in jouw verhaal. Zo zonde hoe mensen van alles een wedstrijd willen maken en het vele moois en de gezelligheid compleet vergeten.
 4. Precies. We zullen het nooit helemaal met iedereen eens zijn, maar dat is prima toch? Als je maar respect voor elkaar blijft hebben. Ik snap ook goed wat Wuppie bedoeld. Het is gewoon zo jammer dat een aantal mensen het niet kunnen laten om anderen de grond in te boren. Dit draadje is gestart met o.a. het dilemma, wat mag en kan men van elkaar verwachten? Nou lijkt mij dat je in ieder geval van een ander mag verwachten dat hij/zij respectvol blijft. Ook al deel je niet dezelfde mening. Niet alles is zwart of wit, goed of fout, er is nog een heel groot grijs gebied.
 5. Het valt mij op dat er steeds gesproken wordt over "veel mensen" die zich ergeren aan het "gelambal". Volgens mij zijn het er altijd maar een paar geweest die zich ergeren. Toen het geocafé dicht ging, protesteerden heel veel mensen. De mensen die er blij mee waren, waren op 1 hand te tellen. Dus dat "veel mensen" is erg relatief Dit draadje begon erg leuk en zinvol. En dat er regelmatig humor gebruikt wordt, flauw of niet, brengt dat de wereldvrede in gevaar? Waarom op elke slak zout leggen? Als je iets niet grappig of interessant vindt, dan lees je toch snel verder of plaats je zelf een post die in jouw ogen wel nuttig is? Gewoon erg jammer dat een draadje wat leuk begint, al weer snel negatief wordt door al dat geklaag Don't worry, be happy! :-)
 6. Barny, Je hebt mail

 7. Dankje voor je uitleg Barny, Verder behoor ik tot het vreemde soort cachers die een paar meter meer of minder tussen caches niet zo erg vindt. Maar ik snap wel dat ze wel redelijk verspreid moeten liggen. Er moet toch een norm aangehouden worden, anders is het einde zoek. En Jiejie, klopt, fouten toegeven is voor veel mensen erg lastig, daar doe je niets aan. Dus wat dat betreft is het idd erg moeilijk om reviewer te zijn. Maargoed, ik begreep dat deze regels dus sowieso niet worden toegepast als het op TB's gaat. En Barny, over die negatieve log van jou, natuurlijk mag iedereen een mening hebben en zeggen dat hij/zij de cache niets vindt. Dat is ieders goed recht. Maar iemand beschuldigen van (ik citeer) : ", deze CO heeft het voortuinicoontje niet geplaasts, mensen in verlegenheid bregen is waarschijnlijk veel leuker voor sommige mensen" vind ik persoonlijk erg jammer... Als je Odlaniger ook maar een beetje zou kennen zou je moeten weten dat hij alle caches met veel liefde en aandacht heeft gemaakt en nooit mensen opzettelijk in verlegenheid zal brengen. Misschien zijn er ook mensen die bij caches op priveterrein de regels aan hun laars lappen en de cache er zonder overleg en toestemming neergooien. Maar als je een cache van Od zoekt, in dit geval op priveterrein, kan je er vanuit gaan dat je je niet bekeken en verlegen hoeft te voelen, omdat de medewerkers van de cache weten en toestemming hebben gegeven. En dan komt hier ook nog bij dat de eindlocatie perfect bij de puzzel past. Na het loggen nog even die mooie rozen in het echt bewonderen en misschien wel wat mee naar huis nemen.
 8. Barny, je hebt het over fake-coördinaten, hoe zit dat?
 9. Respect hebben voor elkaar en iedereen in zijn waarde laten..dat vind ik nou belangrijk!

 10. Kom maar op met al dat moois in de lucht Heb net even wat logs gelezen van het kerstsurprise event. Wat een leuke logs allemaal zeg! Volgens mij is iedereen goed verwend met een mooie cache En een cache uitzetten op de maan? Dat wordt wel een uitdaging...waypoints verstoppen wordt best lastig zonder bomen, struiken, stronken enz,,
 11. Hey Hooning! Heb je ook wat groot siervuurwerk? Dat is een stuk leuker om naar te kijken!Schrik me soms kapot van die bommen die hier in de straat afgestoken worden. En naar de maan? Liever niet, ik heb het hier best naar mn zin op aarde.
 12. Ik sluit me helemaal bij jullie aan Birdy en Kikker! En Kikker, we laten zeker niemand er tussen komen,!! Vrienden voor het leven zijn zoveel waard!! :-) dikke knuffel!
 13. Is goed hoor Kikker! Lijkt me erg gezellig, samen aan de appeltaart! Heb je de logs van Od en mij gelezen?
 14. Hoi allemaal Ja Kikker, ik heb samen met de kids gisteren de kerstcache gelopen. Was erg leuk! Zie mijn log op geo.com :-) Heeft iedereen fijne kerstdagen gehad?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...