Spring naar bijdragen

Jorick

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Jorick

 • Verjaardag 17-09-1986

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 62s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Begin 2012
 • Twitter
  JorickL

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Utrecht
 1. Jorick

  29-2

  Ja, morgen even een TB droppen die ik al weer schandalig lang in mijn bezit heb en een cache hier 'om de hoek' doen, waar ik al 2 keer bij ben geweest, alleen toen stikte het van de dreuzels. Hij kan maar beter ingekleurd zijn... ;-)
 2. Jorick

  Google Earth

  Duidelijk toch? Gewoon http://www.geocaching.com/map . Daar gaat het over. En daar kan je niet meer naar de Google Earth (of satelliet weergave) omdat ze (Groundspeak) dat ontzettend veel geld gaat kosten, door een wijziging in de voorwaarden bij Google. Meer hierover lees je hier: http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=15650&view=findpost&p=309324
 3. Jorick

  Van Gpsr Naar Gc.com

  OK, that makes sense... Ik ga dat eens even onderzoeken en proberen! Thanks! JorickL.
 4. Jorick

  Van Gpsr Naar Gc.com

  Allen, Sinds september ben ik door mijn (toenmalige) vriendin aangestoken met Geocaching. Inmiddels bijna 30 caches gevonden (je moet ergens beginnen...) en heb de smaak flink te pakken! TB op de autoruit, TB's aangeschaft, Premiummember op GC.com, je kent het wel. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Inmiddels, door een cadeautje van mijn baas, een losse GPS aangeschaft. De Garmin GPSMAP 62s. Fantastisch systeem, en werkt véél nauwkeuriger dan mijn vorige en huidige telefoon (iPhone 3Gs / Samsung Galaxy Nexus). Na aanschaf van de GPSMAP 62s meteen een PQ gemaakt om 1000 caches in de buurt van mijn thuislocatie als GPX naar mijn 62s te kunnen zetten. Gelukt, en ze staan er in en zijn te benaderen. Ook de caches die ik al gevonden had, dat vond ik wel zo prettig. Maar nu... Op mijn telefoon(s) kon ik d.m.v. de Geocaching.com app meteen loggen, of opslaan en later met een WiFi verbinding loggen. Als ik op mijn GPSMAP 62s een cache als 'found' markeer, even een logje in elkaar flans om later te kunnen uitbreiden, kan ik die tekst vervolgens nergens terugvinden. Dus mijn vraag... Hoe doen jullie dat? Met pen en papier gewoon nog de GC code opschrijven (incl. logtijd en datum (in geval van meerdaags niet tot internet kunnen)) of zie ik iets over het hoofd, waardoor het véél makkelijker kan?! Ik hoor graag jullie ervaringen. Groetjes, JorickL P.S. De apparatuur die ik nu dus bezit zijn de GPSMAP 62s en de Samsung Galaxy Nexus (Android 4.0 met GC.com App) en ik ben een Premium Member op GC.com.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...