Jump to content

jo-c

Leden
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About jo-c

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex legend hcx

Profile Information

 • Woonplaats
  Veenendaal
 1. hihi sorry reageerde op enkele pagina's hiervoor..................dom.....
 2. Hmmmmmmmmmmmmm:-s dus je log is pas zinvol, je mag pas meepraten, als je veel punten hebt....................nu begin ik het puntenjagen te begrijpen..........ik log dus voor niets............nou vind het leuk dus blijf het lekker doen!
 3. 40 muggenbulten van cache gisteren grrrrrrrrrrrrr

 4. Het is idd een nieuwe vorm, een ander spel, wellicht. Maar ik vind het wel leuk............durf het bijna niet te zeggen...... Waarom niet? Zie alleen niet zoveel verschil met earthcaches..... iets eenvoudiger omdat je geen vragen hoef te beantwoorden...... Snap de ophef niet zo goed.... vind het belang wat aan de punten wordt gehecht ook wat vreemd. Als je het zo graag wilt weten, kijk je toch bij iemands profiel hoeveel hij aan tradi's, multi's en challenges heeft gedaan........... Voor mij gaat het cachen om de lol die ik er zelf aan beleef, niet om wat anderen vinden. Misschien dat ik het daarom niet kan volgen......
 5. hier doet hij het weer prima!!!!!Yes!
 6. tja maar als je graag op pad wilt en je kunt niets laden............... maar zeuren hier lijkt me idd niet zinvol. beter om contact met de site op te nemen, maar hoe? Ik kreeg al een link, maar mijn engels is niet zo best..... het zal vast en zeker opgelosd worden!
 7. Een kennis van me, boswachter, was ooit hier in de buurt de eerste die caches hadden met staatsbosbeheer. Na veel beschadigingen, tot zelfs volgescheten boxen toe, zijn ze er mee gestopt........... al jaren geleden. Het is dus al een probleem van het begin af. De vraag is echter, wordt er door de cachers zelf vernield...... Vaak zijn het volgens mij juist buitenstaanders die het spel niet kennen. Onbekend maakt onbemind. Laatst nog een nano, die aan een paal zou zitten in een heg, gevonden aan een tak ernaast netjes door een medecacher vastgemaakt....... Zelf probeer ik erg zichtbare caches weer zo goed mogelijk te bedekken en log en mail ik dat het wel erg zichtbaar is. Laatst nog 2 keer. De ene is er nu even uit voor onderhoud. Bij de ander las ik dat hij een paar weken eerder ook al leeggeroofd was omdat hij was ontdekt door buitenstaanders. De cacheplek dus in een te drukke omgeving geplaatst. De oplossing.... Ik hoop niet dat alle caches nu ineens PM worden. Het lijkt mij idd dat daar oa de fanatiekelingen zitten. Met mijn 10 caches per jaar is Pm niet haalbaar en ik geniet er wel enorm van. Een oplossing is er denk ik niet, maar ms is het een idee om de dingen meteen te loggen en door te geven. Evt wordt dan duidelijk wie de voorganger was en de beschadiging heeft veroorzaakt........wie weet.....
 8. Ik denk vooral even voor mezelf. Ik vind alles aan het cachen leuk, maar de spanning van het vinden is wel een extra kick. Ik ben dan best trots op mezelf en log dit graag op internet. Ook gewoon voor mezelf, leuk om te zien waar ik geweest ben, hoeveel punten ik nu heb... Kan ik de cache niet vinden dan log ik meestal lekker niet. Eigenlijk zou dat wel moeten doen natuurlijk.......;-) Vaak onderneem ik dan later nog een poging. Dan gaat het dus puur om het vinden. Als ik een cache zie, maar er niet bij kan, zou ik hem denk ik ook loggen als gevonden, maar ook mailen naar de eigenaar of er iets aan gedaan kan worden en het in mijn log vermelden. Waarschijnlijk zelfs een foto erbij ofzo. Mocht ik er dan wel weer bij kunnen en is het niet te ver uit de buurt, dan zou ik rustig nog een keertje langs gaan. Sommige caches vind ik zo leuk, die doe ik rustig 2 keer.......dat telt dan weer niet mee.......ook geen punt hoor! Ik denk dat iedereen het voor zichzelf moet weten. Ook de eigenaar van een cache kan voorzichzelf bepalen, wil ik dit gaan controleren of niet....doe je het, dan kun je logjes verwijderen, doe je het niet ook goed........ Het lijkt me bij sommige caches bijna onbegonnen werk!
 9. Ik kende ooit een Lizette die haar naam schreef als Li-Z. Lekker makkelijk en kort. Dus toen ik jaren geleden voor mijn eerste mailadres iets moest bedenken, dacht ik Jo-c, ik heet nl José. Zo is het altijd gebleven. Benieuwd ben ik wel eens hoe andere mensen het nu lezen, gewoon als José of met een engelse klank, Yo Cee. Ik ga vaak op pad met vriendin, die op meerdere accounts de naam Doddel, een figuur uit Ollie B Bommel gebruikt. Dochter Kirsten noemt zich op meedere fora The Kizz, nav een jeugdboek waarin een jongen graffitti spoot. een soort grafittinaam dus. Zoon heet Daniel V D B... en heeft daar DVD brander van gemaakt, gewoon een grapje, wel lang om te noteren. moeders vond zijn normale spelletjes nick, Redblood niet echt gezellig voor het cachen dus dan moet je snel iets bedenken.... Ik log in de logjes in de cache met ieders naam en samen zijn we team Jo-c. Op de site vaak alleen als team Jo-c. Als moeder en intitiatiefnemr ben ik een soort aanvoerder.
×
×
 • Create New...