Spring naar bijdragen

gw3nniej

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Profile Information

 • Woonplaats
  Purmerend
 1. De map de naam gpx geven heb ik ook al geprobeerd, zonder resultaat. Ook het opslaan van de documenten op het telefoongeheugen gaf niet het gewenste resultaat. Snap er niks van! Op mn tijdelijke toestel ging het zoooo simpel! Na ik ga nog even proberen met een ander geheugenkaartje hopen dat dat wat oplevert. Thanx voor het meedenken peetee. Nou schiet mij maar lek! Heb de files gekopieerd van geheugenkaart naar telefoongeheugen en nou doet ie het wel! Terwijl ik de files al vanaf pc op telefoongeheugen had gezet en toen deed ie niks... heel vreemd! Maar goed... ik heb wat ik wil
 2. Ik kies daar voor gpx bestand, maar omdat dat niet werkte heb ik gpx map ook al geprobeerd. Maakt geen verschil verder. Ik heb ook smartgpx gedeinstalleerd en weer op nieuw op mn telefoon gezet, maar maakt ook geen verschil. Op een of andere (vage) manier laat hij de map gc niet zien, en dus ook de inhoud niet.
 3. stoeien met smartgpx... hij wil mn gpxfiles niet importeren :S

 4. Ik heb eigenlijk het zelfde gedaan... map aangemaakt met de naam GC en daar de files in gezet. En het zijn echt gpx files. Heb het nog maar een keer gecheckt. Op alle manier zie ik de map alleen als ik wil importeren in smartgpx dan laat hij de map niet zien
 5. Ik heb inmiddels mn eigen telefoon weer terug (noki n97 mini) en heb hier nu ook smartgpx op gezet. Alleen op een of andere vage wijze ziet hij de map niet waar mijn gps files instaan, dus ik ken ze niet importeren! Heeft iemand een idee/suggestie wat ik hieraan kan doen? Heb de file al op 10 verschilllende platsen op mn geheugenkaartje gezet maar smartgpx laat ze niet zien!!
 6. De handleiding is iets verouderd denk ik. Sommige functies die ik heb worden niet uitgelegd. Als ik " Show Nearest" en vervolgens "from position" druk gebeurt er niets.Als ik de ander twee mogelijkheden kies lukken deze wel. Iemand raad ? Ik heb het zelfde. Ik heb zojuist de boel geinstalleerd, maar het werkt (volgens mij) nog niet zoals het hoort. Het is toch de bedoeling dat wanneer je een cache open hebt staan en je een applicatie opent dat de coordinaten er al in staan?? of heb ik dit verkeerd begrepen? Ik hoor graag van iemand die al wat meer ervaring heeft met smartgpx.
 7. gw3nniej

  Smartgpx

  Ik heb inmiddels via iemand op de chat gister avond een gpx file ontvangen via mail om smartgpx uit te proberen. Ik heb de boel geinporteerd en kan keurig de caches zien... echter het zien in een applicatie als 'kaarten' wil nog niet lukken. Maar ik ga nog even rommelen. Ik wil uiteindelijk ook wel pm worden, alleen aangezien ik net werkloos ben geworden wil het uitgeven van geld even uitstellen. Maja ik heb onder tussen wel tijd om af en toe een cache te doen
 8. gw3nniej

  Smartgpx

  Best wel? Moet ik nu premium member morden of is dit niet nodig? Als ik het via gsak moet doen wel denk ik? Maar is er geen manier om dit even te omzeilen? Ik wil graag zien of het allemaal werkt voordat ik premium member wordt. Overgestapt op symbian?? Nokia is toch Symbian?
 9. gw3nniej

  Smartgpx

  Hey Iedereen, Ik ben nog niet lang bezig met cachen maar heb er wel veel lol in. Ik deed dit tot nu toe met mijn nokia n97 en dat werkte aardig (zonder verdere apps of ed.). Nu is m'n toestel overleden en moet ik het met een oudere versie doen n78. Bij het zoeken naar apps kwam ik smartgpx tegen. Dit heb ik op het toestel geinstalleerd. Ik heb nu alleen een aantal dingen die mij niet duidelijk zijn, en uit verschillende topics en beschrijvingen ook niet duidelijk worden. Wie kan mij helpen?? - Moet ik om gpx-files naar mijn telefoon te sturen premium member zijn?? - Hoe werkt het precies om gpx files op het toestel te zetten? - Kan ipv nokia kaarten ook gebruik worden gemaakt van google maps (staat al op het toestel). Andere tips of ed zijn ook van harte welkom! Thanx alvast!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...