Spring naar bijdragen

omecor

Leden
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door omecor geplaatst

  1. De topic die Oliphientje meldde gaat inderdaad over wat ik bedoelde. Ik kende 'm maar ik ga me erin verdiepen. Ik neem een trackable mee naar Scandinavië, eens kijken hoe lang het duurt voordat ik die kan registreren...
  2. Ik ben inderdaad hardloper, ik heb zelfs wel eens een cache hardlopend gelogd, omdat ik wist waar'ie lag en nog steeds ligt. De achtergrond van mijn opmerking waren de trackables die al geruime tijd, een maand tot een paar maanden, verdwenen zijn. Mijn stelling was dat als je het registreren makkelijker maakt, dat je dat dan misschien vermindert. Uit de opmerkingen lees ik dat het niet echt een probleem is. Het blijft inderdaad een leuke vrijetijdsbesteding, geen werk, dus soepelheid is zo te zien geboden. Martin "ome Cor"
  3. Op dit moment "verdwijnen" er regelmatig trackables spoorloos uit caches. Er staat nog wel genoteerd dat ze er moeten liggen, maar ze zijn er niet meer. Dat vind ik vervelend en wellicht anderen met mij. Als je een trackable meeneemt uit een cache dan vind ik de registratieprocedure te omslachtig, veel omslachtiger dan wanneer je een trackable, die je zelf bezit, in een cache achterlaat. Ik heb derhalve het volgende voorstel. Als je een cache gaat loggen en er liggen één of meer trackables, dan moeten die trackables ook getoond worden. Je kunt kunt meteen opgeven welke je dan meeneemt. In feite is het vergelijkbaar met het achterlaten van een trackable, maar dan omgekeerd. Die functionaliteit werkt juist makkelijk. Is het mogelijk dit ergens voor te stellen ? Ik weet niet aan wie je gebruikerswensen kunt opgeven. Martin "ome Cor"
  4. Ik heb inmiddels een prima reactie gehad. Martin "ome Cor"
  5. Wat is er met de producent van de wooden geocoins gebeurd ? Ik heb hem een bestelling gemaild, maar hij reageert niet... Is'ie op vakantie misschien ? Voor de verzamelaars onder ons, diegene die ze wil hebben, moet op zoek naar de caches, waar ik ze achter ga laten. Maar dan moet ik wel eerst hebben !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...