Spring naar bijdragen

Licabri

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door Licabri geplaatst

  1. Hoi,

    ik heb je ooit wel een mailtje gestuurd, nu is er een nieuwe multi in enschede. Deze ga ik vrijdag doen, stel dat je vrij bent en je wilt mee dan mag je mij een mail retour doen. Ik heb nog geen tijdstip in gedachten.

    gr. Heleen van Thuishuis

  2. ik las net op het forum dat je wel een had gereageert op een beginnersklasje. dit is al wel een tijdje geleden las ik. als je nog steeds een keer samen met wat beginners wil lopen kan ik wel een groepje maken. we helpen geregeld andere cachers waaronder ook beginnende cachers.

    groet Heleen van thuishuis

  3. Bedankt voor jullie reacties, ik ga zometeen het een en ander proberen, om te kijken of ik het voor elkaar ga krijgen. Indien ik meer hulp nodig heb laat ik ht weten.
  4. Help!!!!!! Ik ben een newbie en heb de volgende vraag. Gisteravond heb ik mapsource geinstalleerd op mijn pc, en vervolgens heb ik via OSM kaarten opgehaald. Tot het ophalen van de kaarten gaat alles goed, ze staan op de pc, maar ik krijg ze niet in mapsource bij mijn mapsource staat er naast de in/uitzoomtekens niets. Ik kan dus mijn kaarten niet invoeren in mapsource Wie heeft daar een oplossing voor? Alvast bedankt Licabri
×
×
  • Nieuwe aanmaken...