Spring naar bijdragen

hurry1

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door hurry1 geplaatst

  1. Daar weet ik geen antwoord op, wel dat ik zo blij ben met OS GPS Convertor http://www.freenetpages.co.uk/hp/barrydavies/osgps.htm Zelfs ik had het snel werkend Nelleke <{POST_SNAPBACK}> Ik ben inmiddels ook heel blij met OS GPS Convertor. Heel snel te installeren en het werkt perfect. Bedank voor de hulp maar ik houd het maar bij OS
  2. Het programma is geschreven in een .net programmeertaal. Waarschijnlijk heb je een PPC met Windows 2000 of 2002 deze ondersteunen standaard geen .net. Download hier .net compact frame work, als je deze installeert op je PPC zou het wel moeten werken. <{POST_SNAPBACK}> Dank voor je snelle reactie. Ik heb het programma geinstalleerd maar het werkt nog niet . Wat kan er fout zijn?
  3. Ik heb de gebruikaanwijzing gevolgt en inderdaad een vierde pagina gekregen. Als ik op het icoon "Go To Coordinates" klik kom ik direct in het route scherm van TT5 en kan dus geen coördinaat opgeven. Wat heb ik fout gedaan?
  4. hurry1

    De ultieme GeoCaching prikstok?

    Wij hebben hem ook. Hij is te verkrijgen bij een dumpstore. In het leger worden deze dingen als infuusstandaard gebruikt. Een puntje eraan geslepen en je hebt een fantastische prikstok.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...