Spring naar bijdragen

team Rednorb

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door team Rednorb geplaatst

  1. De GPS kan zelfs thuis blijven om de geocaching stand te vinden tijdens de landmachtdagen 2012. Geocaching staat zelfs vermeld op de officiële plattegrond voor de landmachtdagen. Nr 11 geel op de legenda. Vlak naast een Publieks Ondersteunings Punt. De event organisatie laat blijkbaar niets aan het toeval over. Top!
  2. (btw: Paman ABS is inmiddels veranderd in PAMAN ABCDE protocol) PAMAN en ABCDE zijn inmiddels ook al weer veranderd in SAFE en C-ABDE. Dit alles volgens de BATLS of TCCC, waarbij tijdens Hot of Warm, SLO wordt behandeld volgens CUF of TFC. Waarbij de eerste C uit de C-ABCD kan worden behandeld met een CAT. SLO kan worden behandeld door een MEDIC, CLS'er, PTLS'er, VIG'er, AMV'er of AMA. Waarna transport volgt met zulu of medivac of casevac richting een geschikte MTF. dit kan zijn een role I t/m role IV. Zijn jullie er nog........? Kom anders tijdens de LAMADA eens langs voor uitleg over bovenstaande bij het hospitaal van 400 GNK.
  3. team Rednorb

    Wat Voor Magneet?

    Dankzij een tip/post eerder in dit topic vandaag een bezoek gebracht aan de plaatselijke Duitse koopjes supermarkt. Setjes met telescoop spiegeltje en telescoop magneet met 2 extra magneetjes zijn momenteel nog verkrijgbaar bij deze winkel voor € 8,- Bij deze winkel (LIDL) bij ons in de buurt lagen er vandaag nog genoeg in de bak. klik voor een afbeelding van het setje Als je het niet voor het geocachen gebruikt kan dit setje natuurlijk ook heel handig zijn voor de klusser.
  4. team Rednorb

    Garmin Edge <> Geocaching

    Kijk ook eens naar onderstaand youtube filmpje, niet direct een antwoord op je eerste vraag, maar zeker wel interessante achtergrond info. Filmpje is niet als reclame bedoeld voor de betreffende firma maar alleen voor de zeer goed info die er wordt gegeven. filmpje
  5. team Rednorb

    Garmin Edge <> Geocaching

    Het ligt eraan wat voor soort fietscomputer functies je van GPS denkt nodig te hebben. Zoek je vooral een gps die je gaat gebruiken om je trainingseffectiviteit te verbeteren, calorieverbruik te berekenen,het Garmin trainingcentrum te gebruiken, etc dan moet je zeker een Edge nemen, die zijn speciaal voor deze doelen gemaakt en die zien er zeker op een racefiets, vindt ik persoonlijk, mooier uit dan ander GPS modellen. Als je alleen maar een computer nodig denkt te hebben voor de snelheid, afstand, etc en natuurlijk navigatie dan kan je misschien een ander model overwegen, b.v. een Oregon. Deze gebruik ik zelf al jaren op de fiets, maar ik heb zelf geen behoefte aan de specifieke mogelijkheden op trainingsgebied van een Edge. Ik gebruik de Oregon op de fiets dus alleen voor navigatie en de eenvoudige fietscomputer functies, al kan je er optioneel ook cadans en hartslag sensor bij aanschaffen. Cache ervaringen met een Edge heb ik dus zelf niet, mijn ervaringen met de Oregon zijn dat je er prima mee kunt cachen, hij heeft alle mogelijke opties daarvoor standaard ingebouwd. Het is natuurlijk vooral afhankelijk welk budget je beschikbaar hebt. Ook binnen de Edge serie zijn er veel verschillende mogelijkheden en dus ook prijsverschillen.
  6. Zit zelf ook aan de aanschaf van een stempel te denken. Vraag me nu af wat handig is, een stempel met of zonder datum aanduiding? Met datum instelling zijn de stempel wel een stuk duurder, wie heeft er gebruikers ervaringen met zulke stempels?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...