Spring naar bijdragen

t-ent

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door t-ent geplaatst

  1. t-ent

    Bericht Sturen Op .com

    ik wil aan iedereen die bij mijn event een will attend heeft gemaakt een bericht sturen. nu is het makkelijker om dat in 1 keer te doen natuurlijk dan allemaal een prive bericht sturen. iemand een idee hoe ik dit kan doen? (ps: mijn tel nr en rekeningnr enzo staan er in, dus wil hem liever niet open en bloot op de cachepagina)
  2. t-ent

    Puzzel Voor Event

    De bedoeling is dat de deelnemers elkaar ontmoeten. Aansluitend is er een cache neergelegd voor dit event. Hierbij is de mogelijkheid om gezamelijk deze cache op te lossen. Maar voor degene die het leuk vinden kunnen ze ook als eerst van start gaan en de cache als eerst proberen te loggen. Mijn naam op Geocaching is t-en-t Ik heb weleens een event bijgewoond maar niet op dit account. Het moet gwn een leuke dag zijn:)
  3. t-ent

    Puzzel Voor Event

    sorry zuurtje maar wat wil je daar mee zeggen? track-leader tnx voor de tip! ik ga denk ik ook zoeken naar een knip en vouw puzzel:) als je nog tips hebt hoor ik t graag!
  4. t-ent

    Puzzel Voor Event

    hallo, ik ben bezig met het organiseren van een event. hierbij zullen verschillende locaties zijn waarbij er 10 personen per locatie starten. om nu met zn 10e naar 1 locatie te gaan leek me niet de beste oplossing. de bedoeling is dat de deelnemers in het begin een puzzel krijgen. Wanneer deze puzzel opgelost is kunnen ze met de uitkomst naar het eerste coordinaat toe. dit antwoord kan het coordinaat zjn, maar het kan ook een andere uitkomst hebben qua getallen of cijfers, omdat de cache in wherigo is. uiteindelijk is het de bedoeling wanneer ze de puzzel niet opgelost krijgen, na een bepaalde tijd steeds hints krijgen. Uiteindelijk moet iedereen de puzzel wel op kunnen lossen. Dus het moet een moeilijke puzzel zijn, maar dmv hints moet hij door iedereen op te lossen zijn. Iemand die me met plezier hierbij zou willen helpen? reacties graag naar tonygils16@hotmail.com alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...