Spring naar bijdragen

t-ent

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over t-ent

 • Rang
  Forum Newby
 1. t-ent

  Bericht Sturen Op .com

  ik wil aan iedereen die bij mijn event een will attend heeft gemaakt een bericht sturen. nu is het makkelijker om dat in 1 keer te doen natuurlijk dan allemaal een prive bericht sturen. iemand een idee hoe ik dit kan doen? (ps: mijn tel nr en rekeningnr enzo staan er in, dus wil hem liever niet open en bloot op de cachepagina)
 2. t-ent

  Puzzel Voor Event

  De bedoeling is dat de deelnemers elkaar ontmoeten. Aansluitend is er een cache neergelegd voor dit event. Hierbij is de mogelijkheid om gezamelijk deze cache op te lossen. Maar voor degene die het leuk vinden kunnen ze ook als eerst van start gaan en de cache als eerst proberen te loggen. Mijn naam op Geocaching is t-en-t Ik heb weleens een event bijgewoond maar niet op dit account. Het moet gwn een leuke dag zijn:)
 3. t-ent

  Puzzel Voor Event

  sorry zuurtje maar wat wil je daar mee zeggen? track-leader tnx voor de tip! ik ga denk ik ook zoeken naar een knip en vouw puzzel:) als je nog tips hebt hoor ik t graag!
 4. t-ent

  Puzzel Voor Event

  hallo, ik ben bezig met het organiseren van een event. hierbij zullen verschillende locaties zijn waarbij er 10 personen per locatie starten. om nu met zn 10e naar 1 locatie te gaan leek me niet de beste oplossing. de bedoeling is dat de deelnemers in het begin een puzzel krijgen. Wanneer deze puzzel opgelost is kunnen ze met de uitkomst naar het eerste coordinaat toe. dit antwoord kan het coordinaat zjn, maar het kan ook een andere uitkomst hebben qua getallen of cijfers, omdat de cache in wherigo is. uiteindelijk is het de bedoeling wanneer ze de puzzel niet opgelost krijgen, na
×
×
 • Nieuwe aanmaken...