Spring naar bijdragen

t-rak

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin vista
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1-2010
  1. t-rak

    Vraag Over Html

    Ah, bedankt, ik wilde inderdaad het Mouseovereffect. Een doorlink met een <href> werkt idd wel. Maar de <title> en <alt> vallen weg in de View mode. Terwijl hij wel blijft staan in de listing. Strange things are happening on the internet... Ik ga de bugmelding maar volgen, misschien wordt ie binnenkort opgelost.
  2. t-rak

    Vraag Over Html

    Heeft iemand een idee hoe ik de area codes van html binnen geocachen kan gebruiken. Wat ik probeer werkt niet: <img src="http://img.geocaching.com/cache/large/32e5a691-6b65-4a1e-a031-200d3a1bf85c.jpg" width="145" height="126" alt="Planets" usemap="#planetmap" /> <map name="planetmap"> <area shape="rect" coords="0,0,82,126" alt="sun" title="sun" /> <area shape="circle" coords="90,58,3" alt="mercury" title="mercury" /> <area shape="circle" coords="124,58,8" alt="venus" title="venus" /> </map><br /> Ik wil dat graag gebruiken in een nieuwe listing voor een cache.
  3. t-rak

    Done Of Not Done

    @bloodwoosj: Arrgh, weer geen origineel idee van me. Dan maar weer ouderwets een logboekje in een cache stoppen. Enne wel een triest voorbeeld van eventcache-en, Hiermee neem ik gelijk mijn vorige reactie terug... Toch een trend?
  4. t-rak

    Done Of Not Done

    Dat meen je toch niet dat we nu over een grap van meer dan een jaar geleden zitten te ouwehoeren?! Als er geen recenter voorbeeld is, dan neem ik aan dat het slechts een eenmalige misplaatste grap was. Dan is iedereen het er blijkbaar over eens dat het Not done is, want dan was de trend wel gespot. Niet druk over maken dan. Maarre... nog steeds not done.
  5. t-rak

    Done Of Not Done

    Ik ga binnenkort een cache leggen zal ik het logboekje vast rondmailen naar iedereen, dan hebben jullie hem alvast. Nog een moeilijkheidsgraad nodig op je matrix, zal ik er een 5-5 van maken?? Nu ben ik best bereid om een beetje vrij te denken, maar dit is toch wel om te Als je persé zo veel mogelijk puntjes wil, doe het dan maar als Blakelockhart die gewoon de hele wereld over gaat op een dag om van alles te loggen. Je logt hem als "Found"je moet dan toch wel wat gevonden hebben, en niet maar wat in je handen gedrukt hebben gekregen. Ik neem aan dat de CO de founds er allemaal weer uit gooit??
  6. Ook ik ben even op en neer geweest. Staat dat logboekje vol... Tja dan mag ik m niet loggen heb ik gelezen op t Forum...
  7. hmm, dan ben je zelf puntjes aan t jatten. misschien alles op needs maintenance gooien? Schreef in 1 van zijn logjes dat ie m twee jaar daarvoor heeft gedaan . Heef pas dertig ofzo finds, dus lijkt niet echt op jacht naar punten. Maar heeft wel bijna alles op 1 dag gelogd. Heeft ook bij 1-tje een StF-je gelogd? Ksnap er eigenlijk niks van...
  8. Zolang je niemand in de weg zit met je Jeep en geen gevaar/schade veroorzaakt, zou ik zeggen ga lekker je gang...
  9. Omschrijf molesteren van een boom? krassen? breken? of wat? Reden voor min vraag ; net als bij het loggen zullen ook hier verschillende mensen verschillende dingen vinden. Voor de een mag een boom plat om te scoren terwijl de ander er geen blaadje vanaf wil Molesteren: Iets van opzettelijk beschadigen ofzoiets. Bij het cachen moet je er ook een beetje rekening mee houden dat er nog vijftig man na jou komt, Als er 1 begint zijn naam in de boom te kerven, en dan nog etc. Ik denk dat het dan lastig gaat worden om nog toestemming voor caches te krijgen van staatsbosbeheer bijvoorbeeld. Bovendien gaat dat nooit meer weg.
  10. Ik begon dit draadje met Rondje Roosendaal waarbij een boom fungeerde als alternatief logboek. Dat terwijl er een cache 2 meter verder lag. Dat vind ik NOT DONE. Maar als ik bijvoorbeeld een moeilijke multi (ver van huis) eindelijk tot een goed einde heb gebracht en ik ben in de haast naar de eindcache vergeten een pen/potlood mee te nemen dan probeer ik waarschijnlijk alternatief te loggen door een kras op het logboek aan te brengen en een foto van de cache te maken. Volgens de richtlijnen mag ik dan geen found loggen maar ik denk niet dat iemand daar problemen mee heeft. Ik ben dit draadje gestart omdat ik niet kan bevatten waarom mensen zo lomp alternatief gaan loggen zoals dus bij Rondje Roosendaal nr 36. Bij 36 heb ik dat niet eens gezien, die heb ik gewoon gevonden. Wel bij 90, daar hingen papiertjes in de bomen. Dat vond ik ludiek. Het molesteren van een boom vind ik ook not-done.
  11. Het systeem is er in mijn ogen niet voor om een score bij te houden, maar om te kijken of er nog nieuwe uitdagingen zijn, dan is het wel zo overzichtelijk alle caches die ik heb gevonden, Als Found worden gelogd. Not found kan ik later nog eens proberen, Maar als ik de locatie al heb gevonden vind ik found wel een mooie omschrijving. Even een aanvulling voor iedereen over me heen valt. Je moet de cache wel vast hebben gehad, of vast gehad kunnen hebben he. Niet Als de cache in een een boom hangt en je hebt de boom gevonden loggen. Maar heb je de cache te pakken en is het logrolletje weg, zou ik zeggen loggen dat ding!
  12. Het systeem is er in mijn ogen niet voor om een score bij te houden, maar om te kijken of er nog nieuwe uitdagingen zijn, dan is het wel zo overzichtelijk alle caches die ik heb gevonden, Als Found worden gelogd. Not found kan ik later nog eens proberen, Maar als ik de locatie al heb gevonden vind ik found wel een mooie omschrijving.
  13. Neehee Het enige bewijs dat een cache gevonden is is de teamnaam in het logboek / op de logrol. Foto's zijn slechts geheugensteuntjes voor herinneringen. Cachers zouden eens af moeten leren om cache-eigenaren lastig te vallen met dergelijke voorstellen en cache-eigenaren zouden het niet meer moeten voorstellen. Als het rolletje onder de boom is gerold heeft de cacher pech (want geen log dus geen found) en heeft de cache-eigenaar werk te doen (een veiliger plek voor zijn rolletje zoeken ... tip: ammoboxen rollen nauwelijks). Dat vind jij, ik zie het anders. En ik zie het ook anders Maar nog belangrijker; wat zeggen de richtlijnen waarmee je ingestemd hebt? => Log op logrol = found Ik weet het "richtlijnen" zijn geen regels maar het lijkt er toch verdacht veel op. Ik zie dit andersom niet zo hard in de guide-lines staan hoor. Bijvoorbeeld geen plaats meer om je log te plaatsen = not found. Wel bij een verdwenen cache, Zodat de CO dan weet dat er mogelijk een cache mist. Dit kan ook prima met een mailtje en een foto. Er is ook nog zoiets als de letter en de geest van de regels. Volgens mij is de richtlijn bedoeld dat je mag loggen als je de cache hebt gevonden. En ga dan ook op die voet verder . Als een ander liever logt als zijn Naam echt in het rolletje staat, en hem logt als DNF bij een vol rolletje, dan vind ik dat ook prima. Ik doe geen wedstrijdje wie de meeste caches pakt. Ik doe het cachen voor een leuke bezigheid, en vindt het leuk uitgedaagd te worden, door een moeilijke puzzel, een moeilijke cache, of zoveel mogelijk caches op een dag. Allemaal leuk. De lol van zo'n global systeem is volgens mij juist dat iedereen het op zijn eigen manier kan doen. Om twee keer een cache te lopen omdat mijn naam nog niet in het rolletje stond vind ik onzin, en dat ga ik dus ook niet doen.
  14. Lachu, heeft ze ook lekker veel ftf's zeker
  15. Tja, ik heb geen problemen met DNF, ik had er gisteren een stuk 8. Maar heb idd ook meegedaan met het ludieke loggen van een drietal caches. Gewoon omdat we het grappig vonden hoe mensen toch een logplek hadden gemaakt, Bijv losse appiertjes onder een steen waar ooit een rolletje was. Ook heb ik er DNF-jes bij nr. 94 schijnt leuk en mooi verstopt te zijn, en heb ik niet kunnen loggen, want ik vond hem niet. Andere heb ik wel gevonden, maar zat er zoveel papiermaché in, dat ik geen plek meer vond om mijn TAG te loggen. OOk die heb ik found. Volgens de hardcore rules ook geen Found waarschijnlijk. Wij doen het voor de lol. Moesten lachen om de logplekken, en hebben meegedaan. Het eindoordeel laat ik graag aan de legger. Die kan de logs verwijderen, en ook dat zou ik snappen. Afgeven op een rondje, waar blijkbaar velen wel geweest zijn, vind ik weer minder. Op het onderhoud valt idd veel af te dingen, daarom archiveert hij hem ook vermoed ik. De boterhamzakjes, die ook gewoon een logger heeft achtergelaten waarschijnlijk heeft iedereen wel gelogd... Ook niet echt de originele cache denk ik. Ik heb veel plezier gehad in het rondje, de meeste zijn wel erg voor de hand liggende oppikkers, en dan enkele toch net wat anders... Toch weer een dagje buiten lekker gefiets, hoosbui op mijn dak, heerlijk. Ik wacht op een nieuw rondje, Rotterdam, 200 stuks? Ik ben er klaar voor... Even voor de duidelijkheid: ook ik ben niet voor blijvende schade aanbrengen in bomen e.d. Wel in plezier hebben in het cachen en ieder het op zijn manier te laten doen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...