Spring naar bijdragen

rtwee

Leden
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door rtwee geplaatst

  1. Mooi waardeloos inderdaad! Ik zei het al via Twitter tegen je, een cache als deze verdiend dit niet. Hij is te mooi om zo makkelijk 'op te pikken'. Kan je hem niet iets aanpassen?
  2. Ik vind dit toch echt wat minder 'erg' dan het oplossen van een mystery. Neem bijvoorbeeld je eigen met de klokke, die is erg leuk om op te lossen en als je hem eindelijk hebt is het echt super gaaf gedaan. Echter kan je natuurlijk ook van iemand andere de coors krijgen en heb je hem zo. Daar vind ik zelf niks aan, maar er zijn genoeg puntjesjagers denk ik. Een multi lopen met iemand die hem al heeft gelopen... tja, ik hoop dat iemand een voldaan gevoel heeft als hij rechtstreeks is meegelopen naar de eind stash. Niet mijn ding, maar je hebt ze erbij. Ik kan me er bij een multi dan ook niet druk om maken. Een mystery is wat anders vind ik persoonlijk
  3. Voor iedereen toegankelijk? Waarom worden er dan zoveel mensen verbannen van deze site? Dan is het wel toegankelijk voor je, maar kan je wel zeer grote vraagtekens zetten bij het gevoerde beleid. Het is natuurlijk treurig dat ze zo handelen!
  4. Sorry, maar je kan niet met een regel vastleggen dat iemand aan een CO vraagt of hij op GL mag staan. De manier waarop GL werkt is het aanbieden van een platform; openbaar en voor iedereen toegankelijk. Je kan dan wel zeggen dat iemand er niet over MAG praten, maar dat kan je op geen enkele juridische, sociale of wat dan ook manier 'berechten'. Een boek mag je ook niet dingen uit overnemen, maar je mag er wel over praten. Je mag zelfs een uitleg geven over een moeilijke passage in het boek. Zo ook met deze kwestie. Omdat GS het zegt betekent het niet dat het moet gebeuren. Let wel; het zijn de GEBRUIKERS van GL die 'het kwaad' zijn. Niet GL zelf. Die faciliteert louter een podium waar dingen besproken kunnen worden. Dat is niet strafbaar, dat is niet in strijd met wat dan ook. Het is wel zeer bedenkelijk, maar dan vooral op moraal en sociaal vlak. GS, GC en CO beginnen HELEMAAL niks tegen een spoilerende site, twitter account of wat dan ook. Sorry.
  5. Ik snap dat je blij bent, maar ik moet het denk ik toch een beetje temperen. Er is volgens mij namelijk geen enkele mogelijkheid om Geoleaks ook maar de mond te snoeren. "Je mag niet over mij praten" opnemen is prima, maar geeft je nog niet het recht om iet offline te halen volgens mij. En Geoleaks verwijst volgens mij naar een pagina van Geocaching, dat mag best. Vervolgens wordt er over een cache gesproken en dat mag volgens mij ook. GC is niet in staat om mensen monddood te maken door te zeggen dat in welke vorm van media er niet over gesproken mag worden. Er is altijd nog iets van mediavrijheid, in ieder geval in NL. Daarnaast ben ik ook wel benieuwd hoe waterdicht het 'alleen met toestemming van de CO' te handhaven is.... Begrijp me niet verkeerd, ik baal er ook van als ik in een puzzel duik en er blijkt iemand hem 'opgelost' te hebben via Geoleaks. Maar deze 'resolutie' is in mijn ogen niet te handhaven... Just my 2 cents. En ik kan er best naastzitten.. Wel erg positief dat GC er actief mee aan de slag is gegaan! Zo is het exact. Geoleaks faciliteert en doet zelf niks. Faciliteren is niet strafbaar en ook niet te verbieden door GS. De gebruikers zijn de 'rotte appels'. Wat dat betreft net drugs, vechten tegen de bierkaai.
  6. oh sorry... niet duidelijk genoeg inderdaad. Het gaat mij erom dat ik alleen de caches in de gps wil laden die ik nog niet heb gevonden. Hij mag best al 100x keer door anderen gevonden zijn. :-)
  7. Hoi, Ik heb een vraag over GSAK. Ik heb al op dit forum gekeken en wat dingen geprobeerd, maar krijg het niet voor elkaar. Wellicht doe ik iets fout (kans is groot.. ) Wat ik wil is dat ik alleen de waypoints met een 'not found' status naar de GPS stuur. Ik heb al met een filter geprobeerd (de standaard GSAK filter die erin zit) maar dat werkt niet naar wens.... Als ik die filter toepas krijg ik maar 8 resultaten op een database van 814 waypoints en dat terwijl ik er net 303 heb gevonden. Kan iemand me op weg helpen hiermee? De reden dat ik het wil is oa de beperkte ruimte op de GPS (Legend HCx) Thanx alvast! Groet, Rogier
×
×
  • Nieuwe aanmaken...