Spring naar bijdragen

Gebs

Leden
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Gorinchem
  1. Gebs

    Need Maintenance/archived

    Ik begrijp dat je als cache eigenaar niet gelijk tijd hebt als er melding wordt gemaakt van onderhoud wat nodig is. Maar als je inderdaad binnen een maand geen actie onderneemt op serieuse meldigen. Door bijvoorbeeld disablen of liever nog onderhoud te plegen, denk ik dat je jezelf moet afvragen als eigenaar of je je cache niet moet archiveren. Bij mij in de omgeving heb ik eigenlijk niet echt last van caches die online blijven terwijl er al lang duidelijk is dat er onderhoud nodig is. Verder snap ik ook wel dat het erg vervelend is als iemand in een vlaag een paar traditionals plaatst en dat er na een paar maanden het nieuwe er wel vanaf is en vervolgens de caches verwaarloosd. Ik denk dat een NA wel op zijn plaats is. Verder merk dat het voor iedereen een hobby is en sommige mensen zijn gewoon beperkter in hun tijd. Wat betekend dat je gewoon geduld moet hebben als cacher en owner. Ten slotte zijn er genoeg caches te doen en die ene die onderhoud nodig heeft gebeurd in de loop van de tijd vanzelf wat mee.
  2. Ik heb ook wel een aantal voortuincaches gedaan. De meesten waren gewoon vanaf de straat bereikbaar wat wel zo fijn is. Als hij echt in de tuin ligt doe ik meestal alsof ik gek ben en loop daar rond alsof het me eigen tuin is. Het enige waar ik soms bang voor ben is dat het niet de juiste voortuin is Maar dat heb ik gelukkig nog niet meegemaakt.
  3. Ik vind het nogal vreemd dat de caches van iemand verplaatst worden omdat ze zogenaamd naar jouw zin niet goed liggen. Ik heb deze serie ook gelopen tijdens de pauzes van me werk. En alleen de behuizing van 5/6 een puntenslijper zou ik aanpassen. Verder zijn het allemaal mooie nano caches. En ja de route is misschien wat simpel en hij had er wat meer van kunnen maken. Maar ja wat verwacht je van 6 traditionals. Als je een uitdagende tocht wil gaan lopen moet je een multie doen met 10+ wp. En als je wil puzzelen een mysterie. Als je rustig een rondje wil lopen door het houtense bos en tegelijk wil cachen is deze serie uitstekend.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...