Spring naar bijdragen

Sgt1Thor

Leden
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Sgt1Thor geplaatst

  1. Best interessant, maakt een hoop duidelijk: http://www.planet.nl/planet/show/id=118880...67820/sc=9703cd http://www.esa.int/esaNA/GGGMX650NDC_galileo_0.html
  2. Sgt1Thor

    Zaklamp met groot vermogen

    Kijk eens op internet naar "SureFire". Komen uit de schietsport, maar maakt ook zaklampjes voor in de hand. Lekker klein en veel meer licht dan MagLite (65+ lumens) Kost wel wat, maar dan heb je ook wat.
  3. Sgt1Thor

    Berekening

    Je kunt ze ook uitzetten op de kaart, dan kun je het zien. En waarschijnlijk kun je ze in je GPS plotten en dan berekend die precies je koers. Houdt er bij gebruik van geografische stafkaarten wel rekening mee dat er een jaarlijkse verandering is in het verschil tussen kaartnoorden en ware noorden. Als je met je kompas achter de kaartkoers aanloopt (of andersom), kun je, afhankelijk van de af te leggen afstand, nogal naast je doel uitkomen. De afwijking is vermeld in de legenda voor het jaar waarin de kaart gedrukt is. Daarbij wordt dan ook de jaarlijkse verandering genoemd. De afwijking voor het huidige jaar kun je dan berekenen. Succes!
  4. Ook hier heel veel sterkte gewenst!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...