Spring naar bijdragen

zeno

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over zeno

  • Verjaardag 07-11-1962

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    magallan gold
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    december 2004

Contact Methods

  • MSN
    freek@frecolucci.nl
  • Website URL
    http://www.frecolucci.nl
  • ICQ
    0
  1. zeno

    Geocache met kinderen

    leuk stuk, kapitein Haak! geocaching is met kinderen helemaal het einde. ik neem ze altijd mee. heen slepen ze zich naar de cache, maar eenmaal gevonden zijn ze alle vermoeidheid vergeten. en voor mij is het een goed doel om op uit te trekken. normaal ging ik altijd naar dezelfde plekkies in het weekend, maar nu kom je op plekken waar je nooit van hebt gehoord. nabij Hoorn ligt een cache met allemaal beren erin. haha, je moest m'n meiden 's zien hoe fanatiek! er is wel verschil tussen 10- en 10+. m'n meiden zijn 6 en 7. die willen resultaat. open met die cache en kijken wat er te ruilen valt. m'n zoon is 11. voor zijn verjaardagsfeestje heb ik een groepje meegenomen naar de cache 't Woud. walkies talkies mee, om de beurt de GPS vasthouden... opvallend hoe leuk ze het vonden terwijl het koud was en toch een behoorlijk stuk moesten stappen. het was een multicache en er was 1 aanwijzing weg, dus we konden de cache niet vinden, ... dat kostte me wel een berg pannekoeken. maar de dag op zich al was een feest. het enige lastige is dat bij tegenslag de afstand onverwacht erg groot kan worden. in Bergen aan Zee was de route afgezet. dat kostte een extra uur lopen. met kleine beentjes wordt zo'n afstand dan wel erg groot.
  2. die kaarten staan op software, dus of ik voor de kaarten betaal of voor de software is voor de consument lood om oud ijzer. en waarom zou ik kaarten kopen bij het kadaster in Emmen? ik snap je statement niet.
  3. de prijzen zijn absurd hoog voor een product waar je bij normaal gebruik maximaal 5% van gebruikt. software hoort niet meer zo duur te zijn.
  4. zeno

    Metaaldetector

    en doen ze het ook een beetje naar behoren dan? 't is wel lekker goedkoop
  5. ik ben een liefhebber van consolegames en zit erg veel op xbox live. daar heb je een gamerstag voor nodig. ik had me alleen vergist. Simone de Beauvoir had een boek geschreven over een onsterfelijke. het was nogal lang geleden dat ik het boek heb gelezen, dus ik dacht dat de hoofdpersoon Zeno heette. een onsterfelijke in een gameswereld.... mis dus. het is de hoofdpersoon uit boeken van Svevo en Yourcenar. goed, ik zit ook op gamesforums onder dezelfde naam en hoewel het niks met geocaching te maken heeft heb ik 'm hier maar ook gebruikt. zeno is ook een filosoof uit de griekse oudheid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...