Spring naar bijdragen

lianilsa

Leden
 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door lianilsa geplaatst

 1. Welkom alvast! Er zijn 4 stuks Friluftskarta Pro : . Norra Norrland (het allernoordelijkste deel van Zweden, zegmaar Lapland) . Mellan och Södra Norrland (nog steeds NoordZweden, maar dan zuidelijker) . Svealand (midden Zweden) . Götaland (Zuid Zweden) Zie voor details: hier (klik op de vier verschillende voor een kaartje met de precieze dekking) De advies prijs is 1660 Zweedse kronen per deel, bij benadering 180 Euro. Of ze in Nederland verkrijgbaar zijn? Ik denk het niet. Mogelijk op bestelling in Notter? Hier in Zweden in principe bij elke officiële Garmin dealer. (Ik ken er wel een die ook nog Nederlands spreekt ) Natturlijk via Internet ook te koop, zoals alles van een boek tot en met een Mig25, tegenwoordig.... <{POST_SNAPBACK}> Bedankt voor de snelle info!
 2. Beste Leo, Wij gaan deze zomer op vakantie naar Zweden. Hoe duur is die Friluftskarta Pro-serie en waar verkrijgbaar. Ik heb via google.nl niet kunnen vinden dat ze in Nederland vekrijgbaar zijn. Ten aanzien van de Nederlandse Topo. Ik wacht de eerste ervaringen nog maar even af. Ik heb geen zin in kinderziektes. Groetjes, LianIlsa
 3. lianilsa

  Geocachen in Duitsland

  Wij hebben reeds vele tientallen caches in Duitsland gelopen. In de meeste gevallen hebben wij de caches gewoon gevonden. Wij gebruiken daarbij de normale instellingen in de GPS die wij in Nederland ook gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...