Spring naar bijdragen

jkdewolff

Leden
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door jkdewolff geplaatst

 1. Ik ben blij dat er mensen nog boven kunnen staan. Ook dit jaar gaat er weer een donatie naar SR, maar Leiden is mij een beetje ver uit de buurt. Natuurlijk gaat er een donatie naar SR. Ik maak er alleen geen event vann. Iemand anders mag het proberen en ik zal deze persoon graag helpen.
 2. Ja, maar ik ben niet de persoon om de reviewers te spammen of te gaan likken. Als men vind dat het niet kan dan niet. En natuurlijk kan ik nog wel wat anders bedenken (een flashmob of Meet-and-Greet in Leiden (toevallig op het moment dat het Glazen Huis er staat)), maar dat is niet mijn stijl. En Barny, ik weet wel wat een event is, ik vertik het alleen om al die regeltjes te lezen.
 3. Vandaar mijn oproep. Misschien zijn er Leidse cachers bereid om ter gelegenheid van dit event een cache neer te leggen. Ik kom uit Assendelft (heb onderhand bijna 40 caches neergelegd en er komen er meer), maar vind Leiden te ver om een (onderhoudbare) cache neer te leggen. Daarnaast vind ik Serious Request een prima moment om geocaching onder de aandacht te brengen. Teams die hierbij willen komen kunnen dit doen om verschillende redenen: - Ze willen een puntje scoren - Ze willen een aantal caches in Leiden en omgeving oppikken - Ze waren toch al van plan om Serious Request te ondersteunen en kunnen het nu doen op hun favouriete manier (en dus NIET door een plaatje aan te vragen) - Ze zijn gek op events - Ze willen een puntje pakken voor de Fizzy Challenge (het wordt geen 1.5/1.5) - ....
 4. Van 18 t/m 24 december komt het Glazen Huis naar Leiden. Op dinsdag 20 december wil in een eventcache organiseren. Is er iemand in Leiden die mij hierbij wil helpen?
 5. jkdewolff

  Gratis Kaartmateriaal

  Kan iemand mij vertellen in welke directory van mijn Dakota 20 ik de 'gmapsupp.img' moet zetten? Hij staat nu in PersonalMaps maar dat werkt niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...