Spring naar bijdragen

Ricky

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Ricky geplaatst

  1. Zou het niet makkelijker voor je worden als we afspreken dat de eerste drie een bepaalde vaste tekst in hun logje opnemen? Bv. “ FTF ”. Dan zou je de toekenning half-geautomatiseerd m.b.v. een scriptje kunnen laten doen. Dan hou je alleen de probleemgevallen over.
  2. Xaa, onze hartelijke dank! We hadden zelf al iets met de standaard icoontjes bedacht, maar deze zijn toch een stuk sprekender. En de handleiding is perfect!
  3. PROGSACK (zie GCN54G) schijnt wel goed te zijn.
  4. Een andere GSAK-macroïst heeft zich lekker uitgeleefd: Dynamic retick Hij heeft iets gemaakt waarbij je één keer de source van jouw eigen pocketquery scherm in een bestandje moet zetten. Daarna zoekt de macro alle query-id’s en dagnummers in die broncode en retickt alle queries. Vet Cool!
  5. Ik snap iets niet. Als je de cache beschrijving kunt lezen voordat de cache geapproved is, kun je toch ook de dialoog tussen approver en cache-uitzetter lezen? Wat de eindcoordinaat is (als het geen traditional is), wie de goedkeuring heeft verleend, etc? Die teksten worden toch pas bij approval verwijderd?
  6. Ricky

    Gestoken

    Wij hebben op woensdag dezelfde cache gedaan en ik ben ook goed te pakken genomen. Ik heb daar inderdaad ook muggen gezien maar ik betwijfel inmiddels of het wel muggenbeten zijn waar ik nu last van heb. Ik heb bulten op de armen maar ook onder de kleding op rare plekken als onder de broeksband. Overigens denk ik dat ik vorig jaar (ook in Noord-Limburg) door dezelfde beestjes te grazen ben genomen. Toen heb ik in een hemdje en korte broek letterlijk door het bos getijgerd met dit als resultaat. Ik heb toen helemaal geen beestjes gezien, maar ik denk dat het vlooien waren. Ik merk geen verschil tussen de beten van nu en die van vorig jaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...