Spring naar bijdragen

Chrispy

Leden
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Chrispy

  • Verjaardag 07-12-1957

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Legend
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    sinds oktober 2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Kudelstaart (ligt tussen Vrouwentroost en Vrouwenakker)
  1. Chrispy

    Paddestoelen Project

    Heeft iemand de afmetingen van een ANWB - paddenstoel. Ik wil deze zelf maken voor in mijn tuin.
  2. Nou Bouke, Dat lukt je dan prima, Bouke. Succes met cachen Bouke.
  3. De naam Reintje is een begrip op Geocaching.nl. Wat hij voor Geocaching heeft gedaan kunnen en zullen wij niet vergeten. Veel sterkte voor de nabestaanden. Chrispy.
  4. Chrispy

    Cache-log overdragen

    Dat draadje bedoelde ik inderdaad. Overigens zou ik gewoon onder mijn eigen naam doorgaan en de andere familie ook gewoon onder de eigen naam in laten loggen. Mochten jullie het samen niet meer zien zitten, heb je gewoon je eigen logs nog. Eventueel zouden jullie zelf onder drie namen kunnen loggen. Familie A, Familie B en het Team. Ik zie het voordeel van het loggen als team niet.
  5. Die ranking is handwerk. Dat kan pas worden uitgevoerd als alle gegvens beschikbaar zijn. Ik verwacht dat dit weekend de ranking ook bij is. OK dan wachten wij verder rustig af. Bij voorbaat wel bedankt voor alle werkzaamheden. Ik begrijp dat het heel wat inspanning heeft gekost en dat allemaal voor een paar freaken die wat door het land lopen op zoek naar ........... Chrispy
  6. Alleen de verwerking van de "first find ranking" klopt volgens mij nog niet . Is dit weer een andere zaak of had dit nu ook moeten kloppen?? Chrispy
  7. Chrispy

    Cache-log overdragen

    Onlangs is iemand getrouwd en wilde de naam wijzigen. De enige manier is tegenwoordig nog om de logs stuk voor stuk te wijzigen. (er zou al ergens een draadje moeten zijn maar ik kon dit zo snel niet vinden) Succes met wijzigen. Chrispy.
  8. Klinkt goed. Gewoon even geduld hebben en dan komt alles weer op zijn pootjes terecht. Wij wachten met gezonde spanning af. Chrispy.
  9. Kun je hier corrigeren ... Helaas lukt dat niet, omdat (zoals eerder al door Goedweerloper vermeld) er dan de melding komt dat de cache niet bestaat. Chrispy.
  10. Ik was zo trots op mijn twee keer goud op één dag, komen ze niet in de stastistieken terecht. Ben ik gewoon ongeduldig of gaat er echt iets verkeerd?? Chrispy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...