Spring naar bijdragen

Remco1975

Leden
 • Aantal bijdragen

  16
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Remco1975

 • Verjaardag 03-03-1975

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Vista Hcx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  03-2010

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  ergens boven Leeuwarden
 1. Heb veel moeite met de puzzels hoor, heb jij de "one night stand" al?
 2. Hoi, zijn er nog meer mensen van dit forum die naar het ACE event gaan?
 3. Kunnen we bevestigen. 955 is ook al genoeg. Hoewel, laksheid is ook niet aan te raden- het blijft zorgen dat je niet gezien wordt terwijl je de cache trekt (indien enigszins mogelijk). Tegen nieuwsgierige blikken hebben we allang een olifantshuid opgebouwd, maar het blijft ons verbazen hoe verschrikkelijk nieuwsgierig mensen kunnen zijn (tot drie keer opzettelijk langsfietsen aan toe- soms moeten mensen gewoon weten wat je aan het doen bent met dat apparaatje...) Ja ok, laks is een verkeerd gekozen woord, een dikke huid was beter geweest. Anyway... die heb ik idd nog niet. Er kwam eens een oud dametje helemaal achter de begonia's vandaan om te kijken wat we aan het doen waren. Even vriendelijk zwaaien was de oplossing, ze plofte daarna weer in haar stoel (niet van schrik hoor, ze leefde nog )
 4. En ja hoor! We beginnen weer van voor af aan........... Nah, Patje, dan cache je te lang . Hoezo van vooraf aan? Da's de kringloop van het (cachers)leven . Om de zoveel tijd begint ook de "nieuwste" garde zich te storen aan bepaalde zaken, die door de oude stompen al vaak genoeg afgebrand zijn en we dus steeds weer eenzelfde discussie krijgen. Om dan te eindigen met "voor ieder wat wils" en "je hoeft ze niet te doen". Mijn persoonlijke mening? Als er een heel aparte behuizing is gemaakt en je zeker weet dat je goed zit, is het wat mij betreft geen probleem. Dat is echter zelden het geval en ik ben dan ook van mening dat je wel degelijk zo'n cache kan/mag loggen ook al geef je daarna in je log te kennen dat je de cacheplek drie keer niets vond. Want gevonden is gevonden, ook al kon je het vantevoren weten. Anders komt zo'n legger er nooit achter dat hij eigenlijk een flutplek heeft gekozen voor zijn cache. En met genoeg negatieve logjes wordt er hopelijk een betere plek gevonden. Er zou gewoon eens wat eerlijker gelogd moeten worden zonder dat die logjes dan door een legger verwijderd worden. Spirit Spirit, Wat prettig een serieus antwoord te krijgen.....hint...... Ik ben het met je eens wat betreft de duidelijke vindplaats. Een bijzondere verstopplaats of cachevorm levert enthousiastme mijnerzijds op. Helaas (wederom heb je gelijk) zijn veel voortuincaches zoeken geblazen. Ik geef toe dat ik nog af en toe last heb van logschaamte op publiekelijke plaatsen (#caches: 74). Laten we ervan uitgaan dat tegen de tijd dat ik op 1000 zit overal lak aan heb. thnks.
 5. En ja hoor! We beginnen weer van voor af aan........... Hoe bedoel je
 6. Voortuin caches zijn TE publiekelijk. Veel loggers durven deze niet te loggen en in een enkel geval komt de politie je om uitleg vragen. Kortom erg frustrerende caches, vanaf nu niet meer toelaten dus ?? (Niet veel later kwam Remco1975 er achter dat deze vraag nog noooooit gesteld was , sorry. Toch ben ik wel erg benieuwd naar eens of oneens percentages. Je mag commentaar geven maar, dat dit niet de eerste keer is dat het gevraagd is weet ik nu )
 7. Remco1975

  In Je Eentje Cachen

  Hoi, nee wij gaan meestal met zijn tweeen. Als er een cache is geplaatst in een woonwijk gaan we duidelijk zichtbaar te werk. dwz niet stiekem doen maar duidelijk op de GPS kijkend waar we moeten zijn. Het is een schaamte die je moet overwinnen dat klopt en eigenlijk heb ik het niet zo op dit soort caches. De bewoners van die wijk zullen het wel weten denken wij, zoniet dan leggen we het even uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...