Spring naar bijdragen

Hasselbraam

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Hasselbraam

  • Verjaardag 07-10-1978

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Woonplaats
    Geldrop
  1. Hasselbraam

    Garmin Etrex Vista

    Heel stom, ik had de regeltjes eerst moeten lezen. Ik heb het aangepast! Merci.
  2. Hasselbraam

    Garmin Etrex Vista

    Ik bied aan: Garmin eTrex Vista Datakabel Handleiding Monochroonversie Werkt prima! PRIJS: 75 EURO * Op te sturen na betaling + verzendkosten, of * Af te halen in Geldrop, of * Af te halen in Lathum bij Arnhem ivm vakantie (van 5 t/m 9 juli, mits we voor zondag de 4e iets overeenkomen.)
  3. Bedankt voor alle reacties. Ja ik heb besloten niet eerst de Etrex H meer te kopen, dat is inderdaad zonde. Ik kon deze Vista overnemen van een kennis en pobbeer het hiermee uit (werd alleen eerst nog even ziek, zo zonde want heb echt zin om te gaan cachen haha). Ik zet deze wanneer ik 'uitgetest' ben op Marktplaats om dan over te stappen op een Hcx (die ik vermoedelijk ook tweedehands aan zal schaffen.) Het is bij nader inzien wat dom om nog een tussenstap te maken maar ik had ineens het gevoel dat ik de verkeerde keus had gemaakt. Nu ja, achteraf had ik ook die Etrex H nieuw gekocht ipv deze over te nemen maar goed, dat is al zo. Verder wilde ik nog vragen wat de mogelijkheden zijn van een Hcx in combinatie met mijn Mac?
  4. Wij zijn nog nieuw in de geocache wereld maar hebben wel 2 kinderen (net 3jr en 6wkn) en houden van wandelen. Liefst op paadjes die wat minder kinderwagenvriendelijk zijn. En dat is geen enkel probleem want ik ben, sowieso, een groot voorstander van een draagdoek. Ik wil dan ook meteen even doorgeven dat een doek véél economischer is voor je kind dan welk ander draagsysteem dan ook. Je kan je kind op buik, rug en heup dragen en het is echt ideaal. Je kan uiteraard elk 1 dragen maar 1 persoon kan op die manier ook 2 kindjes dragen (een vriendin van mij draagt zo haar baby én peutertje bijv.) Let wel op dat je geen doek neemt van tricot voor kindjes die al wat meer gaan wegen. Een geweven doek is steviger en vaak aanzienlijk minder warm (ik heb een girasol, dat is dus de merknaam.) Onze oudste loopt zelf maar voor als ze moe is hebben we een zogenaamde ringsling, een kortere draagdoek met ringen eraan (google), daar kan ze dan inzitten op mijn heup wat nogal scheelt. Zo kunnen we haar met gemak eens een stukje tillen wat nog keigezellig is ook. Onze baby (6wkn) dragen we in een doek op buik of rug. Ik meestal de buik want dat vind ik gezelliger, kun je eens een kusje op het bolleke geven he En voeden, ja ik geef de borst dus voor mij is het geen issue, maar fles is toch ook geen probleem..? Niemand die zegt dat melk perse elke keer 37 graden moet hoor. Er zijn zelfs kleine kant-en-klare pakjes nutrilon in de supermarkt. Even openscheuren, in een fles en klaar. Het enige puntje kan zijn dat je kindje zelf meer gediend is van goed doorverwarmde inhoud
  5. Bedankt! Mijn oog was ook op de Hcx gevallen maar die vond ik nu toch nog wat te duur. Dus wilde ik het geocachen met deze eens een kans geven om dan evt voor mijn verjaardag (okt.) de Hcx te vragen aan mijn man. Ik denk dat ik het ook maar zo ga doen, je moet ook ergens beginnen nietwaar. Hoewel; ik wel al ontdekt heb dat het gebruiksgemak van de Vista niet enorm groot is, wat een gedoe om iets in te voeren zeg Hoe zit dat bij de Hcx...?
  6. Hallo, Ik heb laatst de wereld van het geocachen ontdekt en besloot dat ik het wel eens wilde proberen. Daarom heb ik via via een gps van iemand overgenomen, een Garmin Etrex Vista (dus de zwart/wit versie). De bedoeling is om het gewoon eens uit te proberen. En als ik echt leuk vind wil ik een ietwat uitgebreider toestel kopen. Ik heb echter al begrepen dat de ontvangst van een Vista te wensen over zou laten in een bos, en dat je dit toestel altijd vlak moet meedragen? Dat laatste vind ik eigenlijk niet zo superhandig gezien ik ook mijn (kleine) kinderen al eens mee zal nemen en het dus handiger zou zijn als ik de gps ook af en toe om mijn nek kan dragen om mijn handen vrij te hebben. Heeft iemand hier praktijkervaring mee? Verder zag ik dat de Etrex H nieuw te koop is voor nog geen 70 euro, dat is maar weinig meer dan ik nu uitgegeven heb aan een derdehands Vista (die verder wel nog prima lijkt.) Kan iemand me vertellen wat het wezenlijke verschil is tussen de Etrex H en de Vista (zonder toevoegingen)? En is de Etrex H eventueel wél mee te nemen om de nek of aan de tas? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...