Spring naar bijdragen

fixx

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door fixx geplaatst

  1. fixx

    geocaching.nl

    Als browser gebruik IE met Google. Zegt dat genoeg?
  2. fixx

    geocaching.nl

    Ik heb de cachekaart maar gedeeltelijk -strookje in beeld- ook scrollen met behulp van het kompasje helpt niet. Wat is hier aan te doen?
  3. fixx

    De ultieme GeoCaching prikstok?

    Ik heb mijn 'stok' begin dit jaar in Belgie besteld, via geocaching.be. Ik heb helaas de adresgegevens niet meer. Betalen heb ik maar, ten lange leste contant gedaan want dat levert per Postbank al problemen op. Ga op zoek want er was nog ruime voorraad!
  4. fixx

    "dummies"

    Ik ben nog niet zolang bezig met Geocaching, heb inmiddels wel alles gekocht - en gelezen - wat er is uitgegeven. Er schijnt zelfs een DVD in de maak te zijn die hopelijk wel PAL ondersteund is. De boeken hebben geen van alle de diepgang die je eigenlijk verlangt als beginner of 'ver' gevorderde. De 'content' van de boeken is oppervlakkig en is alleen van belang voor instappers. Alle Dummies en Idiot's guides willen dan niets liever dan die doelgroep! In mijn optiek -niet gelijk terugslaan aub - komt de gemiddelde amerikaan niet ver boven dit niveau. Dus verkoop je al heel snel veel boeken in de VS -. Nederlandse boeken die werkelijk interessant zijn bestaan niet op het gebied van Geocaching omdat het aantal Dummies en Idiot's hier te klein is. Vanuit mijn manische communicatiedrang en mijn uitgeefverslaving wil ik een 'werkje' op de markt gaan brengen - eerst in het Nederlands en dan al rap in het Engels - dat veel meer behelst dan dat wat in de Amerikaans uitgaven te leren valt. Wat ik bijv. zelf als aankomend cacher mis is kennis van zaken wanneer er een ogenschijnlijk simpel sommetje uitgerekend moet worden bij een driehoeksmeting. Weet inmiddels wat RD coordinaten zijn en hoe ze werken. Ben nu met sinussen en cosinussen in de weer. Ik kan mij zo voorstellen dat er een boekje komt dat inspiratie aanreikt om een leuke cache te maken (met voorbeelden) maar ook dat er duidelijk wordt uitgelegd hoe je met een probleem dat elke beetje cache nou eenmaal in zich heeft, moet omgaan. Kortom een boekje dat Amerikanen als een klein bijbeltje zullen koesteren. Zij mogen de uitvinders zijn van Geocaching zijn, dat zijn ze ook van de lopende band! Het verfijnen, culturiseren van de sport kan je het beste aan d'oude wereld overlaten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...