Spring naar bijdragen

Viervoeter

Leden
 • Aantal bijdragen

  69
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Berichten geplaatst door Viervoeter


 1. Let op de voetnoot in het formulier!!

  Citaat

  Het Utrechts Landschap streeft bij voorkeur naar plaatsing van een multi-cache (cache met één of meerdere waypoints), die vanaf parkeerplaats via paden richting cache gaan of naar een virtuele cache (een bepaalde plek) leidt i.t.t. een single cache (1 coördinaat), waarbij gestruind wordt; dit niet is toegestaan bij de stichting.

  Een traditional zijn ze dus niet blij mee. :)


 2. Let op de voetnoot in het formulier!!

  Citaat

  Het Utrechts Landschap streeft bij voorkeur naar plaatsing van een multi-cache (cache met één of meerdere waypoints), die vanaf parkeerplaats via paden richting cache gaan of naar een virtuele cache (een bepaalde plek) leidt i.t.t. een single cache (1 coördinaat), waarbij gestruind wordt; dit niet is toegestaan bij de stichting.

  Een traditional zijn ze dus niet blij mee. :)


 3. Zelf heb ik een document, maar moet zeggen deze is al enkele jaren oud, van Utrechts Landschap dat bedoeld is voor het aanvragen van voor plaatsen van geocaches.
  Ze accepteren enkel multi caches! (heel fijn :yes: ) en geen traditionele caches.

  Nu ik hun pagina af speur kan ik dat document helaas nergens vinden.
  Ik kan je vertellen dat zodra het een Landgoed is ze niet meer accoord gaan met plaatsen van geocaches.

  Zo had ik een toestemming voor Landgoed Sandwijck in De Bilt. Maar zodra er een vrijwilliger lucht van kreeg werd mijn toestemming gewoon ingetrokken.
  Helaas kon ik de multi met 2 fysieke puzzeltjes en verder virtuele punten opdoeken en weer opruimen vlak voor het online laten gaan. :wacko: 

  Mocht je dat document willen ontvangen Fabian, laat maar weten dan zoek ik het voor je op.

  • Like 1

 4. Op 7-6-2020 om 11:36 zei Peetee:

  Aangezien hierover geen informatie staat op de webpagina van de NL reviewers (en hierover dus kennelijk geen duidelijke afspraken zijn gemaakt) 

  Jammer dat het bij het overzicht van de reviewers er nog niet bij staat. Ik heb ze 6 maanden terug geinformeerd en documenten gestuurd over hoe het bij Utrechts Landschap werkt.
  Maar aan de andere kant..... Utrechts Landschap is, zoals ik heb ervaren, wat onvoorspelbaar.


 5. Ik zie dat ik nu antwoord terug heb, want uiteraard melde ik dat ik niet de enige ben met dit probleem. Had het namelijk ook al bij anderen nagevraagd.
  Dus ik ga maar proberen in mijn slechte engelse taal uit te leggen hoe ik print. Snap niet dat dit zou moeten want het is toch een logische weg hoe je moet printen.

   

  Citaat

   

  Hello Viervoeter-

  Thank you for contacting Geocaching HQ.

  I understand that others are having this issue and we would like to fix the issue promptly. 

  If you could please send me a screenshot of the Print Preview screen as well as a step by step process. 

  With this information I can make a report to our engineers, but i'll need as many details as you can provide. 

  Best regards,
  Andrew

   

   

   

   


 6. Ik doe graag multi's en neem daar het liefste een uitgeprinte pagina mee. De functie Print: No Logs gebruik ik daarvoor.
  Ja, ik weet het, het is ouderwets in deze tijd. Maar zo werkt het toch het beste.

  Mijn probleem is dat bij het printen de coordinaten die in de listing staan gegeven in de Aditional Waypoints worden niet gegeven bij de printweergave. :mellow:

  Natuurlijk heb ik het al op meerdere manieren geprobeerd, zelfs op een totaal andere pc op een andere locatie, dus een ander ip nummer.

  Daarna de helpdesk aangeschreven van GC en dit probleem gemeld en vermeld wat ik al geprobeerd heb.
  Het antwoord was dat ik de cookies moet verwijderen. Vreemd. Hoe komen die dan ook op een andere pc met ander ip nr :unsure:

  Maar goed ik verwijder alle cookies e.d. maar ik heb nog steeds hetzelfde resultaat.

  Wat kan ik nu nog doen??
   


 7.  

  Wat is het nut van vriendjes zijn als zelfs de notificaties of logjes niet interessant zijn. Gewoon geen vriendjes worden zou ik zeggen dan.

  Het hebben van vrienden op geocaching.com had 0,0 voordelen voorheen. Nu doen ze er eindelijk iets mee is het voor veel mensen nog niet goed. Ik vind dit zelf juist een goede toevoeging.

   

  vriendjes op gc punt com heeft wel nut voor mij in het veld. zo weet ik via het online logboek wie van de 'vriendjes' de betreffende cache al gevonden heeft. Soms geeft hun schrijfsel al veel info die ik op dat moment kan gebruiken.

   

  Maar .......die logjes in een 'time-line' op MIJN account pagina van gc punt com vind ik echt onnodig! :no: Op die wijze hoef ik diezelfde 'vriendjes' nu ook weer niet te stalken. Hoef dus echt niet exact te weten welke trajecten ze vandaag weer afgelegd hebben.

  :yucky:


 8. Ik gebruik een etrex en kan enorm handig met het pookje overweg. Laatst had ik de dakota van een vriend even in gebruik en ik kon maar niet wennen aan de manier van navigeren op het schermpje. (touchscreen)
  Ik heb een smartphone (die ik niet gebruik voor deze hobby) waar ik wel enorm handig ben met de touchscreen, daarom snapte ook niet waarom ik de dakota gps niet goed kon bedienen.

  Tot zo ver mijn ervaring en verschil die ik ondervond tussen een etrex en een dakota.

  Succes met je keuze en veel plezier met deze hobby.
  Viervoeter


 9. Klopt ik mis als, basic member, wel wat zoek mogelijkheden.
  Ik vond het altijd leuk om op provincie te zoeken. Dan zie je altijd de meest nieuw uitgekomen cache's bovenaan de lijst.

  Dat kan ik nu dus niet meer met deze wijziging :(

  De link om via in de provincie Utrecht te zoeken heb ik als favoriet bewaard, maar die van de andere provincie's heb ik nooit als bewaard. :(

   

  Ik ga die tip van Zendmasters eens proberen.


 10. Precies op die dag zijn wij onderweg van N'gein naar Twente.

  Niet dat ik daar een cache ga leggen, maar het lijkt me zo ie zo een hele ervaring om bij zo een gelegenheid aanwezig te zijn.

  Goed initiatief!

   

  Wie weet kan ik bij een volgend bezoek aan deze prachtige omgeving vers gelegde caches bezoeken.

  Maar goed met de nu al aanwezige caches heb ik nog genoeg te doen.


 11. Ik denk dat ik het dan ook gewoon in mijn profiel ga zetten, mochten cache owners dat niet lezen en ze verwijderen mijn log toch, dan krijg ik daar bericht van toch? Dan kan ik altijd nog even een berichtje sturen of een nieuwe log maken waarin ik het uitleg.

   

  Nu vraag ik me af of je echt een email-bericht krijgt als een cache-eigenaar een log online verwijderd.

  Weet iemand dat?


 12. Zou het niet fijn zijn als ze die lelijke edit regel in n logje iets anders presenteren?

   

  Samen met Geebheart heb ik daar net over gesproken. Soms kom je nl. tot ontdekking dat je logje iets aangepast zou moeten worden om wat voor rede dan ook. Wij vinden die edit regel zo lelijk. Het zou misschien wat simpeler en minder lelijk kunnen.

  bv. edit @ 16-11-10 by Viervoeter

   

  Ik was al van plan om hulp te gaan vragen in de engelse taal om een voorstel in de feedback hierover te schrijven maar nu ik jouw idee zie n.e.n. schrijf ik het hier maar even onder.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...