Spring naar bijdragen

Shamrock Stone

Leden
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Shamrock Stone geplaatst

  1. Vandaag zag ik er nog één bij BACO in IJmuiden liggen. Zonder foudraal, zonder de voor ons niet belangrijke losse hulpmiddelen. Op de bovenste plank bij de medische artikelen. Wie het eerst komt...
  2. Bedankt, Reintje en Kruimeldief! Ik ben weer helemaal tevreden.
  3. In het hoofdmenu van de .nl site heb je de knop "Statistieken". Daar vind je bijv. "Statistieken van..." of "Laatste logs van...". De gepresenteerde gegevens worden aangevuld met nieuwe logs, maar wijzigen niet als je bijv. een logdatum veranderd hebt. Daardoor kan het dus voorkomen dat het gepresenteerde overzicht "Meeste founds per dag" niet klopt. Ja, het gaat alleen maar om de datum, 't is ook helemaal niet erg, maar toch... als je statistieken presenteert wil je toch de juiste zien, nietwaar? De aanpassing van "mijn kaart" via de DHZ-pagina kende ik nog niet, maar zal dat zeker gebruiken. Bedankt.
  4. Wanneer worden de statistieken van de .nl site weer eens gereset? 1. Als je een logje met een onjuiste logdatum gecorrigeerd hebt wijzigt dat nl. niet in de statistieken. 2. In "mijn kaart" staan ten onrechte nog caches als "niet gevonden". Of worden ze nooit gereset? Groet, Jos / Sh.St.
  5. Hoort de stadscache (de cache die midden in een grote, drukke stad verstopt is) in het rijtje met begrippen thuis?
  6. Een WIDEC-cache, oftewel een "waarom is dit een cache?"-cache. Zie bijvoorbeeld GCB854 - Nice View, waar het antwoord op de gestelde vraag in de hint is vermeld en het zo dus een burostoel-cache wordt.
  7. Veel voorkomend in Engelstalige logs: TFTC: Thanks for the cache.
  8. Het gaat hier om het Engelse "to post", in de vernederlandste variant, in de betekenis van "aanplakken".
  9. Zijn er ook bestanden t.b.v. OziExplorer waarmee je duidelijk in beeld krijgt waar de SBB-terreinen zijn? Volgens mij gebruikt Hawkeyes iets dergelijks?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...