Spring naar bijdragen

the Mailers

Leden
  • Aantal bijdragen

    33
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Mio DigiWalker 168
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1-1-2004
  1. the Mailers

    ammo box

    Ik heb ook wel interesse, in welke omgeving woon je?
  2. Ik gebruik nokia maps als navigatie software op mijn nokia omdat Tomtom geen nieuwe software+kaarten meer maakt voor symbian OS. Weet iemand hoe ik de GPS-coordinaten als WGS84 kan invoeren. Dit wil ik soms gebruiken om bij bepaalde geocaches naar een volgend wp's te kunnen rijden. Verder heb ik wat problemen met het invoeren van POI's, nokia gebruik het .lmx-formaat. Op zich kun je met GSAK en andere software goed de geocaches omzetten naar lmx, maar het inlezen gaat niet zo goed, verder is het heel erg traag. Heeft iemand hier een beter methode voor?
  3. Omdat het navigeren naar een coordinaat niet werkt op een Symbian-OS telefoon, was ik benieuwd of er een versie is van Co-Input die op een Symbian-telefoon werkt? Ik heb een nokia met TomTom6, maar daar is navigeren naar lengte/breedte graad grijs.
  4. dan heeft de bruine beren tool ook geen zin Ik snap het niet helemaal, ik heb hetzelfde probleem, maar als het een copy is van de echte verise6 waar het dus wel werkt, waarom is het dan logisch dat het op mijn symbian-telefoon niet werkt?
  5. Ik heb nu deze testversie 1.0.25h ook gedownload (staat nu ook bovenin als ik hem start), maar helaas nog steeds no spoilers found. Laat maar, nogmaals herstart, nu werkt hij wel weer.
  6. Voorlopig ziet het er slecht uit, ook andere programmeurs hebben problemen met 6.03. Wat echter nog niet duidelijk is, is of dat TomTom het een en ander veranderd heeft of dat dit een bug is. Voorlopig is er maar een optie en dat is downgraden naar versie 6.01. Het verschil tussen 6.03 en 6.01 • GPS firmware update • Time clock software fix • Sneller route berekenen • Nieuw splash-screen Daar kan ik wel even zonder. Ik heb nu geupgrade naar 6.20 en werkt alles weer!
  7. Ik gebruik al langere tijd co-input met succes. Ook met TT6 werkte hij prima, totdat ik recentelijk naar de laatste versie geupdate ben 6.03. Nu krijg ik steeds de melding dat Tomtom niet draait, terwijl ik hem vanuit Tomtom opstart. Ik heb hem ook al opnieuw geinstalleerd, maar helaas hetzelfde resultaat. Is dit een bekend fenomeen?
  8. Nee, helaas, hier nog steeds hetzelfde probleem. Ik wel wel via de back-toets (terug naar de vorige pagina) mijn tekst nog even kunnen copieren en in notepad veiliggesteld.
  9. Sinds een paar dagen zien alle foto's bij de logs er slechter uit, zelfs de oude foto's die eerst wel goed waren. Andere websites/foto's zien er wel goed uit. Ben ik de enige of zijn de foto's gecomprimeerd/minder kleuren o.i.d.? Sorry, het lijkt er op dat het alleen met FireFox 1.5.0.1 is??
  10. Datzelfde idee had ik dus ook, daarom heb ik ook speciaal een soort geocoin gemaakt op deze site die wel in micro-caches past: http://www.travelertags.com/index.php?opti...tails&tid=61218
×
×
  • Nieuwe aanmaken...