Spring naar bijdragen

Triplemoes

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Triplemoes geplaatst

  1. Super, toevallig zei een collega van me dit ook net en heeft me de linkjes gegeven. Ik ga vanavond eens kijken of ik de boel zo geinstalleerd krijg. Dank voor jullie reactie!
  2. Hallo allen, Ik ben op zoek naar GPS kaarten voor de Garmin E-trex HCX voor Zuid-Engeland (Cornwall) en IJsland. Kan iemand me daaraan helpen? groet, Sandra van team Triplemoes
  3. Triplemoes

    Wherigo, Hoe Werkt Dat?

    Dat zal ik onthouden als ik hem dan eindelijk op mijn telefoon krijg.
  4. Triplemoes

    Wherigo, Hoe Werkt Dat?

    Dat had ik eerst gedaan, maar dat werkte niet. Daarna via firefox proberen binnen te halen direct op de telefoon, maar ook dat wilde niet. Iemand nog een idee? Daar begon ik mee. Maar hij bleef telkens de melding geven zoals hierboven vermeld. Eerst op de externe SD kaart, toen op de interne kaart. Geen geluk. Toen (zoals voorgesteld op de Amerikaanse site) firefox geinstalleerd en geprobeert hem binnen te halen direct op de telefoon via 'Download all files'. Maar dat werkte ook niet.
  5. Triplemoes

    Wherigo, Hoe Werkt Dat?

    Is er ook iemand die weet hoe de whereyougo werkt op een Samsung Galaxy S? Ik heb de fora afgezocht, maar niets gevonden. Hij blijft de melding geven; 'Geen wherigo cartridge beschikbaar. Voeg cartridge bestand (*.gwc) toe in /sdcard/whereyougo/map en start whereyougo opnieuw'. Maar daar staat hij! Ik krijg hem gewoon niet aan de praat. Heel frustrerend. Ik wil graag de wherigo van Hoekraam doen: Spongebob zoekt Gerrit. GC3CAQ0. Ik hoor graag iets! Dank alvast.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...