Spring naar bijdragen

sjef82

Leden
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door sjef82 geplaatst

  1. Een heel erg goed idee superboppe. Kunnen we uittesten of we je server plat krijgen [] Maar serieus: Ik denk dat het inderdaad niet een heel erg moeilijke programeeractie voor Groundspeak is, en kan zeker voordelen opleveren. Een invite knop for feedback oid. Ik ben voor! Maar ligt het aan mij dat ik de link niet kan openen en bij het stemforum uit kom?
  2. Dit weekend leuke events in #040 #eindhoven. Kijk op http://coord.info/GC2V1ER

  3. sjef82

    geocachen met je blackberry

    Damn, weet je echt het programma niet meer? Ben al even op zoek naar een cache programma voor wherigo voor de BB 8900 bold. Zal eens kijken of ik GPSlogger en/of BlackStar kan uitproberen.. Maar als iemand suggesties heeft voor de mogelijkheid voor een BB een Wherigo et doen, hoor ik het graag!
  4. Inmiddels is de email met instructies verzonden. Heb je opgegeven, maar nog geen email ontvangen? Mail me dan! Scouting bestaat in 2010 honderd jaar, dat gaan ook de geocachers merken!!
  5. Excuses voor het lange wachten, maar er is meer nieuws. Een ieder die zich via pb aangemeld heeft, hartelijk dank, iedereen kan meehelpen! Omdat het animo erg groot is, hebben Moenja en ik even wat moeten puzzelen, maar het gaat allemaal lukken! Omdat we niemand willen teleurstellen, kunnen alle mensen die zich aangemeld hadden mee doen. Helaas zijn het meerendeel van de aanmeldingen van dit forum via peebee gekomen, waardoor het voor mij en Moenja onduidelijk is welke aanmeldingen we hebben en/of mensen zich dubbel aangemeld hebben. We zijn nu in een zodanig ver stadium, dat we het ook zo opgezet hebben, dat alle mensen die helpen toch de mogelijkheid hebben om deze ook zelf te gaan doen. Daarom het volgende verzoek: Stuur een mailtje met daarin je naam, teamnaam, scoutinggroep, locatie clubhuis naar geocaching@philipsgroep.nl zodat we je correcte emailadres hebben. Dan sturen wij na ontvangst de instructies door. Met vriendelijke scouting en cache groeten! Sjef van Dijk (sjef82) en Wilfred Meijboom (Moenja) Geachte moderators, zouden julie dit emailadres svp willen laten staan?
  6. Inmiddels al een aantal reacties ontvangen, zeer mooi! Ik kan echt nog niet teveel zeggen, dit omdat het een grote coöperatieve cache gaat worden, waar ik de hulp uit het hele land bij nodig heb. Vandaar dat ik een aantal dagen nodig heb om dit te inventariseren, en kijken of mijn idee mogelijk is. Daarom is het belangrijk, als men reageert, daarbij duidelijk aangeeft bij welke vereniging men zit, en wat de lokatie is van het clubhuis. BVD Mocht het echt zo snel gaan als afgelopen dagen, denk ik dat ik snel uitsluitsel kan geven of het doorgang kan hebben... ToBcontinued!
  7. [Gezocht]Geo-cachende scouts voor idee Scouting 100 keurmerk Hoi allemaal, Ik ben op zoek naar scouts die het ook leuk vinden om te geocachen, en die me willen helpen met een landelijk idee voor het scouting 100 keurmerk. Wat dat idee is, ga ik niet verklappen. Scouting Nederland bestaat dit jaar 100 jaar en zal feestelijk gevierd worden. Wil jij me helpen, en ook het scouting 100 keurmerk verdienen, geef je dan snel op. Stuur een mailtje naar ... en je hoort snel van me. Mijn voorkeur is wel dat men lid is van een scouting vereniging, en waar je clubhuis gevestigd is. Wil je meer weten over het scouting 100 keurmerk, klik dan hier Omdat het feestjaar van Scouting Nederland al begonnen is, graag reageren voor vrijdag 2 oktober! Met vriendelijke scouting en cache groeten, Sjef
×
×
  • Nieuwe aanmaken...