Spring naar bijdragen

sander100

Leden
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex Legend
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    04-2004
  1. sander100

    mapsource

    Wanneer je bijvoorbeeld Mapsource Worldmap gebruikt voor je kaarten, kan je van de gehele wereld alle hoofdwegen (indien gedigitaliseerd) downloaden naar je GPS. Ik heb zelf een Garmin Etrex Legend met een standaard Europese kaart. Voor mijn vakantie naar de USA heb ik deze Worldmap geladen voor het gebied waar ik in verbleef. Daar ik maar 8Mb geheugen heb in mijn GPS kon ik geen gedetaileerde kaarten laden, maar deze kaarten met hoofdwegen van de Worldmap voldeden uitstekend. Groet, Sander
  2. Geen natuurlijk, maar je hebt natuurlijk software pakketten (als EasyGPS) waarmee je eenvoudig de lijst kan aanpassen en bepereken (wissen is altijd eenvoudiger dan toevoegen!...) En als je al > 13000 caches kan opslaan in je GPS, kan je ze nooit in 3 weken langslopen !
  3. Deze draad had ik al gevonden. Prefecte site overigens, maar geen *.loc te downloaden van een hele reeks caches. Alleen per cache... Maar alsnog bedankt!
  4. Kan iemand mij vertellen waar ik misschien de *.loc files kan downloaden voor de geocaches in de verschillende staten van de USA? Ik ga namelijke binnekort op vakantie naar California, Nevada en Utah zonder laptop. Misschien willen we daar ook nog wat caches gaan lopen, en wil dus van te voren mijn GPS volladen met de GPS locaties van de Caches die we op onze route tegen komen. Aangezien er dusdanigd veel caches in de USA zijn verstopt, is het een beetje onbegonnen werk om deze 1-voor-1 in te typen. Ik ben dus op zoek naar een verzamel file met alle locaties, netzo als deze op geocaching.nl voor Nederland wordt aangeboden. Is die ook ergens op het NET te downloaden? Of heeft iemand die voor mij? Alvast Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...