Spring naar bijdragen

diepenpj

Leden
  • Aantal bijdragen

    28
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door diepenpj geplaatst

  1. Bedankt beide! Ik heb betaald via paypal, en toen bleek het geheel al gekoppeld te zijn na betaling. Ik was natuurlijk al ingelogd op .com Durfde eerst niet zo goed door te gaan, straks zit ik de boel meerdere malen te betalen Dit draaidje mag alweer dicht!
  2. Graag zou ik premium willen worden. Nu ben ik aan het kijken bij groundspeak.... daar kan ik een membership aanvragen via creditcard. Maar nu mijn vraag, hoe wordt dit aan mijn naam/inloggen gekoppeld. Ik hoef geen nick of email op te geven. Iemand misschien een beetje helderheid?
  3. Sinds kort heb ik ook een nieuwe pc met windows 7. Dus ik dacht dat het daar aan lag dat ik mijn wandelkaart in de mapsource niet meer kon unlocken. Nu blijkt het toch te maken te hebben met de versie van mapsource die op dit moment wordt aangeboden. Dit is versie 6.16.1 . Na een beetje googlen kwam ik er achter dat ik een aantal versies terug moest. Nu heb ik weer versie 6.15.7 en het werkt gelijk weer als een zonnetje! Dus ik zou een stapje lager proberen. Succes! Diepenpj
×
×
  • Nieuwe aanmaken...