Spring naar bijdragen

casecache

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over casecache

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  holux
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1989
 1. Software opnieuw geinstaleerd, nieuwe pin, en hij doet het weer.
 2. Versie GCnav 2.1.22 gsm nokia E71 Om de Fieldnotes te kunnen uploaden heb ik geprobeerd de gsm te linken aan mijn profiel. Nu komt er steeds bericht dat het telefoon nr en de pin niet kloppen? In profiel en telefoon dezelfde pins ingevoerd, telefoonnr klopt ook? Wat nu te doen om dit op te lossen? alvast bedankt.
 3. Bedankt voor de reacties. Het is mij wel duidelijk, teveel haken en ogen. Geen wifi bij de cache dus. vrgr,
 4. Is er een standaard om op een handige manier op je cachesite aan te geven dat als de cache bv gevonden is, de cacher met het gevonden inlog code, op je eigen wifi netwerk kan inloggen. Ik denk er over deze service aan te bieden aan cachers zodat ze even snel online kunnen loggen, nieuwe caches kunnen downloaden etc. Is er behoefte aan dit soort prive hotspots vlakbij een cache??
 5. Het kwartje is gevallen, ik dacht dat het profiel van de GC site ook bij dit forum hoorde. Op die site lukt het nog niet om daar een bewegende avatar te krijgen. Op dit forum inmiddels wel zoals je ziet. Bedankt zover.....
 6. Hi, ik heb me het hele forum al doorgespit om te proberen te achterhalen hoe ik een bewegende (gif ani) kan uploaden naar mijn profiel. Ik heb de gif file van max 75 x75 px al op een andere server staan. Ik weet niet of er ook een max size voor staat? Maar daarna wordt het voor mij onduidelijk hoe ik in mijn profiel de avatar gif file moet uploaden! Kan iemand mij aanwijzingen geven of doorverwijzen?
 7. Binnenkort ga ik met een Nokia E72 werken. Heeft er al iemand ervaring met de E72 en Geocache Navigator? De E72 staat namelijk niet in het lijstje van Trimble, maar hij voldoet volgens mij wel aan alle specs zoals symbian 3rd edition S60. Ik ben benieuwd of iemand dit al werkend heeft?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...