Spring naar bijdragen

wilm@

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door wilm@ geplaatst

  1. En bedankt maar weer voor jullie logjes, ik wachtte even wat op antwoorden, wat jullie nou precies bedoelden, ik had niet in de gaten dat het cynisch bedoeld was. Ik had gewoon een serieuze vraag. En neeeeee!!!!!!!!! natuuuuuurlijk stop ik niet met geocaching!!!! Ben verslaafd he? Maar ik ben er nu wel te weten gekomen, dat heel veel cachers voor elkaar loggen, of direct naar de eindcoords lopen, die ze dan hebben gekregen. Nou ja erg zielig voor deze cachers...........Soms kom ik er ook niet uit, maar dan mail ik naar de cache eigenaar. En we moeten nu dit draadje maar afsluiten, want ik weet nu genoeg. Nogmaals bedankt!
  2. Hierbij bedank ik de lidmaatschap van Geocaching.nl. Verder wens ik jullie veel succes!
  3. Ik wil jullie bedanken voor de antwoorden. Ik heb ook veel prive berichtjes gekregen. Mijn conclusie is dat ieder zijn eigen spelletje speelt en zich niet aan de oorspronkelijke cache regels houdt. Jammer... van de oorsprong en de geschiedenis van het geocachen. Gelukkig zijn er ook nog echte cachers!
  4. Ik hoor/kom er steeds meer achter dat sommige cachers de cache loggen als found it, terwijl ze deze cache niet gevonden hebben. Andere cachers loggen dan voor hun. Waarom doen ze dit? Om veel punten te krijgen?
  5. wilm@

    Juist Of Niet?

    Ik vind dat je de hele cacheroute moet lopen, de eigenaar van de cache heeft daar zijn best voor gedaan om deze route uit te zetten. Soms moet ik er wel 3x of meerdere keren heen om de uiteindelijke cache te vinden. Als ik het WP niet kan vinden (en niet na 10 minuten zoeken, maar veel langer)dan mail ik de eigenaar voor een hint. Meestal krijg je dan wel antwoord, zodat je weer verder kunt.
  6. wilm@

    Waar Is De Chat???

    Jammer dat ik niet meer op de chat kan komen.......
×
×
  • Nieuwe aanmaken...