Spring naar bijdragen

Turbo_boy

Leden
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Turbo_boy geplaatst

  1. Ik bedoelde in de zin als hij deze gebruikt om aan te geven welke kant je op moet lopen (wat hij normaal pas aangeeft als je stukje loopt). @Melusine Ik wacht momenteel nog reactie af van HTC, misschien dat ze de SDK gaan vrij geven. Met dll's kun je waarschijnlijk niks. Heb namelijk wel aantal gevonden op mijn telefoon (ook 1 met API in de naam)
  2. Ik heb sinds kort een HTC HD2 welke een elektronisch kompas heeft, kan gatecacher hier mee overweg?
  3. Wat je ook kan gebruiken is GPSID is een SDK van Microsoft, ik had het zelfde probleem, echter wou mijn mee geleverde software van HP de registry key's niet opslaan. GPSID deed dit wel perfect. Als je hem niet kan vinden kan ik hem wel voor je online zetten, laat het maar even weten.
  4. Ik gebruik GateCacher nu al aardig tijdje door een tip van mijn broer. Ben erg te spreken hier over. Zelf gebruik ik de google maps functie niet, heb hem namelijk gewoon als applicatie geinstalleerd en had die dan ook liever er in gezien maar ach. Als je flatFee abbonement hebt maakt het niks uit natuurlijk, maar ik heb dat helaas niet. Ik zou zeggen, ga zo door met het verbeteren van GateCacher.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...