Spring naar bijdragen

Edjekadetje

Leden
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Edjekadetje geplaatst

  1. Heb de uitzending bij 2Vandaag ook gezien, en vreesde dat dit product aangewend zou gaan worden door 'lolbroeken' om gps-gebruikers te narren. Even later begreep ik van een vriend van mij dat het getoonde 'dobbelsteentje' feitenlijk al oud is. Conclusie is dat nog niemand dit testapparaatje (enig in zin soort) heeft weten na te maken. Oja, er zullen vast wel schema's en componenten op het net genoemd en aangeboden worden, maar wat ik ook begrepen heb is dat je wel een hts'r moet zijn om dit te kunnen maken en af te regelen. Vwb de komst van Galileo, kunnen wij dat straks gebruiker met de huidige apparatuur? Of blijft het huidige systeem naast de nieuw verwachtte Galileo bestaan? Zou het toch niet zo fijn vinden mijn gpsie te moeten vervangen, terwijl je oude opeens niets meer waard wordt.
  2. Ben eerlijk gezegd een beetje verbaasd dat we hier zoveel aandacht aan schenken. Ik hou het erop dat de Amerikanen over het algemeen overal spoken zijn gaan zien sinds Bush president werd. Denk dat dit verschil altijd zo groot zal blijven aangezien wij Hollanders daarvoor veel te nuchter zijn. Verder is tav de publiciteit mijn motto: wat niet weet, wat niet deert! Echte geïnteresseerden weten hun weg naar Geocache.nl /.com wel te vinden.
  3. Jan, ik krijg deze mailtjes bijna dagelijks. Kan best zijn dat ik op .com moet zijn, zoals we weten hebben we twee domeinen waarin we wroeten. Da's handig zeg maar. Verder heb ik geen vinkje staan bij wat Jan bedoeld. Verder betreft het hier geen melding dat je een prive bericht hebt ontvangen. Die staat bij mij gewoon uit. Ik heb ondertussen het advies van vriespuntje nagelopen, en jawel, daar stond 1 item genoemd die ik nu verwijderd heb. Waarschijnlijk was dit de truc, dat weten we dan voor de volgende keer. Mocht ik hier niet meer op terugkomen, dan was dit de oplossing. Bedankt.
  4. Telkens krijg ik op mijn emailadres berichten van verschillende hunters die een cache hebben verstopt. Erg leuk om te weten, maar ik had bedacht dit zelf bij te houden. Ondanks dat elk bericht wordt afgesloten met het regeltje dat ik dergelijke meldingen kan annuleren door te kijken bij mijn profielen, en het daar vervolgens uit te schakelen, heb ik dit nog steeds niet kunnen vinden. Dus..... als er iemand mijn neus in de goede heading kan zetten, GRAAG!
  5. Ben zelf ook aan het experimenteren geweest met een fietsbeugeltje voor mij Geko 201. Gelukkig zitten de batterijen daar behoorlijk strak in, maar ik kan mij voorstellen dat de contactlipjes na verloop van tijd 'uitlubberen'. Ik denk dat het misschien geen kwaad kan in dat geval een stukje gum (op maat gesneden met een pincet achter die lipjes te stoppen. Zelf heb ik een blinkertje bij de HEMA gekocht en hiervan de achterkant van afgezaagd. Hierdoor bleef het stukje met de clip over, die ik op het aanwezige schroefgaatje kon vastzetten. Echt een mooie oplossing die weinig kost en in een half uurtje pielen klaar is. Pé-ès, ik heb er zojuist een mooie detailfoto van gemaakt, maar die kan ik hier kennelijk niet bijplaatsen....?
  6. Edjekadetje

    verschil in sites?

    Tja Geothean, ik wilde alleen Houdini veranderd hebben in Edjekadetje. Jouw draadje kende ik al, maar was niet de juiste. Bytheway bedankt! Heb zelf de avatar aangepast.
  7. Tijdens mijn eerste contact met GeoCaching trof ik dit discussieforum en besloot er gebruik van te maken om zo meer van deze materie te begrijpen. Ik registreerde mij als Houdini. Nu ging ik naar de site Geochaing.nl en besloot mij te registreren om bij de kaartenpagina te kunnen komen. Wat bleek: gebruiker Houdini bestond niet en werd verzocht een nieuwe naam aan te maken. Omdat ik eigenlijk mijn andere bijnaam (Edjekadetje) veel leuker vind, besloot ik deze te registreren. Ik wil nu onder die naam verder in dit forum, maar ik kan niet inloggen omdat hij mij niet kent. Snappen jullie het nog? Ik in elk geval niet. Wanneer ik vervolgens contact wil leggen, blijk ik op de .com site aan te belanden. Wie weet hoe dit zit, en wellicht leest de moderator mee en kan mij helpen.
  8. Edjekadetje

    Cache goodies

    Als Newbie ben ik eerlijk gezegd een beetje verrast dat er zoveel over gediscussieerd kan worden of het nu wél of níet aan een minimum bedrag ligt wat je erin stopt. De bottomline heb ik al diverse keren gelezen nu: "De GeoCache is de verrassing". Dat spreekt voor zich lijkt mij.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...