Jump to content

G-en-M

Leden
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by G-en-M


 1. Ah, daar liep ik vandaag ook tegen aan die gc nummers.

   

  Wat ik eigenlijk mis is een optie om alle foto's in 1x te downloaden bij het inladen van een gpx bestand. Nu moet ik eerst elke cache openen dan de foto's aanklikken voordat ze worden ingeladen.

   

  Bij field notes mis ik de optie om ze op te slaan en zodra je weer een internet verbinding hebt ze te uploaden.

  Zelf gebruik ik een HP ipaq en heb daar geen umts, gprs en weet ik wat voor spul op, alleen mijn wifi die ik thuis gebruik.


 2. Ik laat mijn pq's altijd binnen halen via mail. Daarna laadt hij ze altijd mooi in. Is het ook mogelijk om alleen de laatste pq's in te laten laden? Hij gaat nu telkens de hele folder opnieuw laden en dan duurt het wel een tijdje met 30 zip bestanden.

   

  Ik kan deze natuurlijk wel met de hand gaan verwijderen maar daar zal vast wel iets voor zijn.


 3. Ik heb hier de LD20 van Fenix, en 2 el cheapo hoofdlampjes. De Fenix gebruik ik nooit op volle sterkte, wel af en toe de stroboscoop om die wilde zwijnen weg te jagen die me achterna zitten.

   

  Ik heb geen idee hoeveel licht daaruit komt, maar bij de Gamma ligt op dit moment een oplaadbaar zaklampje van 1,000,000 kaarsjes in de aanbieding voor een tientje.

   

  Hans

  Ik zie in de gamma folder (pag 47) een oplaadbare zaklamp/verstraler. Met led en halogeen verlichting. Ik loop liever met iets meer kwaliteit en hanteerbaarder materiaal door het bos dan zo'n joekel. En daarnaast gebruik ik de Fenix niet alleen voor het geocachen maar gaat hij ook mee op vakanties.


 4. er is leven na het cachen mensen. Wat een gedoe. Gelukkig heb ik nog mijn vishengel en had van de week nog een pq in mijn telefoon gezet, dus ik kan lekker alles doen. Wat ik niet snap, die generators stonden in de parking area en daar lag 6inch water. Waarom moesten dan servers verplaatst worden ivm de wateroverlast?

   

  Wij hadden van de week ook een HRAC down in ons datacenter in amsterdam. Het is vervelend maar je doet er niets aan. Het koelen duurt gewoon een tijdje maar uiteindelijk draait alles weer normaal.


 5. Garmin heeft een nieuwe navigatielijn voor buitensportactiviteiten aangekondigd. De Dakota-navigatielijn bestaat uit twee modellen die voorzien zijn van een 2,6"-touchscreen. Garmin positioneert de apparaten in het instapsegment.

   

  De Dakota 10 en 20 zijn net als de eerder aangekondigde Oregon 550 en 550t schok- en waterbestendig en delen ook de interface met de nieuwe Oregon-apparatuur. De twee Dakota-modellen hebben echter een kleiner scherm met een beelddiagonaal van 2,6" en een resolutie van 160 bij 240 pixels, terwijl de duurdere Oregon-serie de beschikking heeft over een 3"-lcd met 240 bij 400 pixels. Ook ontbreekt bij de Dakota-serie de ingebouwde camera van de nieuwe Oregon-reeks.

   

  De beide Dakota-navigatiesystemen zijn voorzien van HotFix-technologie voor het snel oppikken van de gps-signalen, terwijl 850MB geheugen is ingebouwd waarop onder meer de basisplattegrond, vijftig routes, duizend waypoints en tweehonderd gelopen wandelingen kunnen worden opgeslagen. De Dakota-navigatiesystemen worden gevoed door twee AA-batterijen, waarmee ze in totaal ongeveer twintig uur kunnen functioneren zonder dat een stopcontact opgezocht hoeft te worden.

   

  De Dakota 20 heeft als extra een elektronisch kompas, een barometrische hoogtemeter, een micro-sd-slot om gedetailleerde kaarten toe te voegen en de mogelijkheid om de dataoverdracht met een pc of Mac draadloos in plaats van via usb te laten verlopen. De Dakota 10 en de Dakota 20 komen in het derde kwartaal beschikbaar voor een prijs van respectievelijk 300 dollar en 350 dollar.

   

  bron


 6. Tja aan de titel zou je denken dat hij hier niet hoort.

  Hoe houden jullie de oplossingen bij van een mystery in GSAK?

  Doe je dat door een note of verander je gelijk het coördinaat dat je hebt verkregen.


 7. Mijn broertje probeert hier al een week zich aan te melden maar telkens wordt zijn account om onverklaarbare reden verwijderd. Kan een moderator/admin hier vertellen waarom dat gebeurd of wat hij er aan kan doen dan telkens weer opnieuw aanvragen.

×
×
 • Create New...