Spring naar bijdragen

team40

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over team40

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3
 1. Ik heb een 2g. Een 3g kan wel sneller zijn, maar is nog geen volwaardig navigatiesysteem. Apple waarschuwt ook voor deze misvatting: "We maken gebruikers van de originele iPhone en iPod touch er opmerkzaam dat zij een TomTom car kit met ingebouwde GPS-ontvanger nodig hebben voor gebruik van de app op hun apparaat. Alleen de iPhone 3G en 3GS hebben geen TomTom car kit nodig voor een goede werking, aangezien deze al zijn uitgerust met GPS-technologie".
 2. Ik heb afgelopen zomer in de VS een Touch gekocht en ben er redelijk tevreden over. En vooral omdat het niet meer nodig is om vooraf van alles uit te printen. Om je plaats te bepalen is de Locator natuurlijk waardeloos. Werkt alleen bij benadering in de bebouwde kom. De officiële Geocaching App (ja, de prijs die hierboven wordt genoemd hebben wij er ook voor betaald) is best aardig, maar wel erg traag! Sinds ik die Touch gebruik laat ik elke week automatisch een paar PQ's maken, die mbv WiFi thuis heel makkelijk in de Touch worden gedownload . De PQ's zijn vrij groot, namelijk de maximale 500 stuks . Dat maakt de info van caches niet snel beschikbaar. Als ik voor één of meerder caches op pad ga dan selecteer ik ze vooraf als Favorite Gecaches. Dat maakt opzoeken sneller De mogelijkheid om een log/field note te posten naar GC werkt op een Iphone ongetwijfeld goed, maar op een Touch knullerig. Als je geen Wifi direct ter beschikking hebt, wordt een bericht gewoon niet opgeslagen!
 3. Met al dat herhaald verzoeken werd het wel een grappig "Hendrik Haan"draadje!
 4. Die cache ken ik! En voordat je het weet word je door de bewuste legger nog op de foto gezet ook, die je nagestuurd krijgt nadat je hebt gelogd. Overigens eindigt die cache bij een achterdeurtje, zonder gras en tuinkabouter, dus volgens mij niet echt een voortuin, maar het komt in de buurt... Ben jij een van de weinig gelukkigen waarvan een prentje is gemaakt. Vinden we jammer dat anderen geen foto hebben gekregen. De oplossing is echter in zicht. Er komt binnenkort een intelligente bewegingsmelder met camera die cachers herkent!
 5. Wat is eigenlijk een voortuincache? Wij hebben geen voortuin, maar wel een multi, waarvan het laatste gedeelte van uit huis (etagewoning) is te zien. Deze cache wordt vooral in het weekend gedaan. Is af en toe wel grappig als je cachers bezig ziet. Wij hebben dan brunch en buiten worden de blauwe driehoekjes geteld !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...