Spring naar bijdragen

Sotigirl & Komodo

Leden
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Sotigirl & Komodo

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Geko 301
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  enkele jaren
 1. iGCT kan zeker handig zijn, maar niet voor navigeren. Je hebt het over cache GC2PZV1, en je hebt een waypoint berekend. Als je dan de app van Groundspeak gebruikt werk dan als volgt: Zorg er eerst voor dat je de bewuste cache opgezocht hebt binnen de app, kan via de zoekfunctie en dan zoek op GC-code. Klik dan op Navigeer naar de cache. Dan krijg je als het goed is een kaart te zien. Nu wil je zelf een berekend waypoint invoeren en daar naar navigeren, dat kan door op het vlaggetje rechtsboven te klikken. Je kan het waypoint dan een naam geven (bijvoorbeeld WP1) en bij de Breedtegraad en Lengtegraad kun je dan je waypoint invoeren. Klik je dan op "klaar" dan zie je je ingevoerde waypoint als een geel vlaggetje op de kaart. Je kan er dan naar navigeren door het aan te tikken (je ziet er een soort lijntje naar toe gaan). Ik wist dit ook niet, zoals ik al zei, ik ben Sotigirl en Komodo is slimmer, hij heeft me dit even laten zien. Wij cachen met een GPS en hebben deze app wel maar gebruiken hem niet om te navigeren. Probeer eerst toch een traditional, dan hoef je in de app niks in te voeren, alleen de bewuste cache selecteren en dan er naar toe. Al is de gps in de iPhone niet zo nauwkeurig, het kan wel. Succes!
 2. iGCT op de iPhone is een app die je kan gebruiken om veel voorkomende berekeningen te doen. Omdat je spreekt over Bearing denk ik dat je bij het onderdeel "Project" zit bij iGCT. Daar kun je een projectie (een nieuw coördinaat berekend m.b.v. een afstand en richting) mee bepalen. En als ik naar de cache kijk is dat niet de bedoeling. Wat je wilt doen is de coördinaten van een zelf berekend waypoint ergens invoeren en daar dan naar navigeren. Dat kan volgens mij niet met iGCT. Ik denk (maar ik weet het niet zeker) dat je met alle apps die je noemt dat niet kan doen. Misschien goed om te doen, is eerst een traditional proberen te vinden. Dat kan wel via de betaalde Geocache app. Die coördinaten staan er in (je hoef dan geen tussenpunten te berekenen zoals wel vaak het geval is bij een multi cache) en met die app kun je er ook naar navigeren. Volgens mij kun je ook bij die app geen eigen coördinaten invoeren om er vervolgens naar te navigeren. Met welke app dat wel kan weet ik niet, het kan zeker wel met een Gps apparaat Dit was Sotigirl. Komodo is slimmer en gaat me wel verbeteren als ik het fout heb.
 3. Sotigirl & Komodo

  Qr Code

  En nog eentje: GC1T3XP
 4. Beste Geocachers, Fijne kerstdagen voor jullie allemaal en de beste wensen voor het nieuwe jaar! Voor ons is 2009 het jaar waarin we kennis maakten met geocachen, het is een bijzonder leuke kennismaking geweest. En we zijn van plan er nog lang plezier mee te beleven! TFTC Sotigirl & Komodo
 5. Het kompas van de 3GS wordt nog niet ondersteund in de huidige versie (2.2) van de Groundspeak app. Het 'kompas' in deze applicatie is ook op de 3GS dus nog steeds alleen maar gebaseerd op de GPS-informatie. In de volgende versie (2.3) zal het kompas wel gebruik maken van de 'magnetometer' van de 3GS. Dat hebben de ontwikkelaars laten weten.
 6. Dit is inderdaad een bug die alleen voorkomt als de taal van de iPhone niet op Engels is ingesteld. Het is opgelost in versie 2.2. Deze is een paar dagen geleden bij Apple ingediend, dus het zou niet lang meer moeten duren tot hij beschikbaar is. In de nieuwe versie wordt ook een geheugenprobleem opgelost dat voorkomt met grote pocket queries en een probleem met loginnamen die speciale tekens bevatten zoals & en +.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...